Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Eyüpspor'un yöneticisi diyolardıFıkrasına gülünmeyen adam mı o?
Eyüpspor'un yöneticisi diyolardıFıkrasına gülünmeyen adam mı o?
Menejeri de babasıdır muhtemelen.O da Trabzonlu bir gurbetçidir Almanya 'da.Al sana Ertem haberi.Kaan Ayhan'ın menajeriyle konuştum oyuncu da Ts'ye gitmek istiyomuş.Görüşmeler sürüyo dedi.Bana transfer yakın dedi. (Ertem Şener)
erto tiktokda fatih terim galatasaraya cok yakin dedi ertesi gün okan aciklandiKaan Ayhan'ın menajeriyle konuştum oyuncu da Ts'ye gitmek istiyomuş.Görüşmeler sürüyo dedi.Bana transfer yakın dedi. (Ertem Şener)
Kaça sattık acaba.Muslera'nın arkadaşlarıyla konuştum.Muslera takımdan gitmek istemiyomuş. (Ertem Şener)
Vay arkadaş bizim yapacağımız şovu eyüpsports yapmış..
alpaslan mi kazimcan mi
kimse gelmior diyee eyübü mü takip edioz
ben merak ediyorum dursunu neye göre sectiler veya bu adam neye göre aday oldu? okadar td yazildi cizildi geldigimiz nokta okan oldu. adam zaten dünden raziydi boy boy resimler paylasti. geldik 7. aya kamplar basliyor hazirlik dönemindeyiz, iskelet yok sayabilecegimiz max 4-5 oyuncu var ilk 11e.kimse gelmior diyee eyübü mü takip edioz
Hayri abi ortaya üclü cektir tayfayakimse gelmior diyee eyübü mü takip edioz
Hayri abi ortaya üclü cektir tayfaya
ben merak ediyorum dursunu neye göre sectiler veya bu adam neye göre aday oldu? okadar td yazildi cizildi geldigimiz nokta okan oldu. adam zaten dünden raziydi boy boy resimler paylasti. geldik 7. aya kamplar basliyor hazirlik dönemindeyiz, iskelet yok sayabilecegimiz max 4-5 oyuncu var ilk 11e.