hazır değilim bunu duymaya - son anda vazgeçecek raddeye gelmişmiydik kiSolbakken yalan oldu
bence sakatlık kafası Sanson da olabilr.
hazır değilim bunu duymaya - son anda vazgeçecek raddeye gelmişmiydik kiSolbakken yalan oldu
Golcü diyor. Haji Wright falan olsa keşke.fernando olabilir
bence fernando. antalya kampına katılacakmış diye haberleri vardıPedro icin demeye bi taraflari yemez.cunku hali hazirda son nokta koyulmaya çalışılan bi transfer.carvalhodur.nevzatta carvalho ile anlasildi demisti
muriqidir o zaman. ali nacinin maliyet twiti girmesinden belliydiGolcü diyor. Haji Wright falan olsa keşke.
Botheim ile daha anlasmadik.pedro 10 numara zaten,daha oyuncuyla bugun gorusmusuz.umarim tutarli biseydirGolcü diyor. Haji Wright falan olsa keşke.
ya o , ya pedro (maaş fazla) diyebilir , Sanson sakat diyebilir - istemiyorum ama Solbakken diyebliir...Carvalho dicek, esi istemiyordu ya veya moruki.
Ben fmde rakibim iyi bi topçu alacakken araya giriyom onların anlaşmasını bozupm adamı da sonra almıyom dursun başkanım benim gibi mi yapıyo acaba
Mesajini niye degistirdin? Marcao ile nellsonu begeniyorum evet biri sevillaya gitmek üzere muhtemelen brezilya milli takimada secilir bundan sonra, nellsona gelecek olursak suan avrupanin en iyi milli takiminda oynuyo