Müsterih olalım. Alkolik beyin ifade ettiği gibi Transferler kesin olacak.
Takıma alışana, kaynaşana kadar ligin ilk 10 maçında zirveden koparız herhalde.
Takıma alışana, kaynaşana kadar ligin ilk 10 maçında zirveden koparız herhalde.
Takıma alışana, kaynaşana kadar ligin ilk 10 maçında zirveden koparız herhalde.Aynen o. Sürekli "biz çok zor bir iş yapıyoruz. Biz onu biliyoruz. Biz şöyleyiz biz böyle anlıyoruz." diye konuşan kısa saçlı gözlüklü eleman.isimlerini bilmiyorumda kısa saçlı gözlüklü olan mı o - isimlere hakim değilim. bitek Efe'yi biliyorum diğerleri karışıyor kafamda
hiçbir ekranda açık olmayan gscimbom:
Cenk bey her zaman papaza pilavı yedireceğini düşünüyor sanırımBizim takim oturana kadat fbjkts uclusunden 15 puan fark yer
GSgecesiKaynak?
GSgecesi
onu bende pek tutmadım evet , kodlanmış robot gibi kafasındakini söyleyip susuyorAynen o. Sürekli "biz çok zor bir iş yapıyoruz. Biz onu biliyoruz. Biz şöyleyiz biz böyle anlıyoruz." diye konuşan kısa saçlı gözlüklü eleman.

Emre Zeytinliye severim, sevlmli cocuktur.
tier 1GSgecesi

Aynı şey bende yapmıştım twitter space sporgecesi a spor son sayfa kafam gittiydi yav biri bir yerden bağırıyor haluk bir sus diye , bir yanda burhan kayaya senden cevap alalım diyor diğer yanda ben kimim

Sınıfta kaldılarTam 1 ay kaldi ligin baslamasina
Ilk gelecek yabanci topcu anlasip antremana cikana kadar 2 hafta gecer
Yani ligin baslamasina 2 hafta kala 1 2 transfer anca gelir
Bu hizda giderlerse eylulun ortasina kadar tam takim hazir olur
Takim kimyasi ilk 11 olusana kadarda ekimin ortasi olur
Ekimin ortasina 12 13 hafta gecmis olacak
Toplam 42 puanlik bir donemi es gececegiz gibi
Bi iki hafta once acelesi yok demistim eseklik etmisim o gun 1 2 ortasaha baglanir diye dusunuyordum ama halt etmisim
Tam 1 ay kaldi ligin baslamasina
Ilk gelecek yabanci topcu anlasip antremana cikana kadar 2 hafta gecer
Yani ligin baslamasina 2 hafta kala 1 2 transfer anca gelir
Bu hizda giderlerse eylulun ortasina kadar tam takim hazir olur
Takim kimyasi ilk 11 olusana kadarda ekimin ortasi olur
Ekimin ortasina 12 13 hafta gecmis olacak
Toplam 42 puanlik bir donemi es gececegiz gibi
Bi iki hafta once acelesi yok demistim eseklik etmisim o gun 1 2 ortasaha baglanir diye dusunuyordum ama halt etmisim