GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 137

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442K
Sayfa
137/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valencia'nın sahibinin kızı... bu kız benim idolüm abi

Opera Anlık Görüntü_2022-07-01_021145_www.sporx.com.webp

Canım yine çok pis İskender çekti.

Kısmet olursa kışın Türkiye'ye geleceğim, 10-15kg almadan dönmem herhalde.
''10-15 kg İskender almak'' ?!..Anlayamadım; çiğ alıp kendin mi pişireceksin, yoksa donut olarak alıp, ısıtıp mı yiyeceksin?..Hem Almanya' da gayet güzel döner-iskender yapan yerler var diye söylenir; nedir bu yoksunluk durumları?..Samimi soruyorum, Almanya' ya hiç gitmedim...

Sonradan farkettim; kilo almaktan bahsediyorsan, fena ofsayta düşmüşüm demektir:crushed:

Son düzenleme:
''10-15 kg İskender almak'' ?!..Anlayamadım; çiğ alıp kendin mi pişireceksin, yoksa donut olarak alıp, ısıtıp mı yiyeceksin?..Hem Almanya' da gayet güzel döner-iskender yapan yerler var diye söylenir; nedir bu yoksunluk durumları?..Samimi soruyorum, Almanya' ya hiç gitmedim...

Çok yemek yiyeceğim için kilo almaktan bahsettim orada.

Güzel İskender yediğim olmuştur ama Türkiye'dekilerin yerini tutmuyor kesinlikle. Aynısı mesela Adana Kebap için de geçerlidir.

Bir Adanalı olarak Adana Kebap kırmızı çizgimdir zaten.

İyi bir takım iyi topcularlarla kurulur. Eğer orta sahada Berkan Taylan sol bekte Ömer bayram,sağ bekte tek gözü tam görmeyen Ömer ve ileride 37 yaşında gomis izlemek istemiyorsan takımın 13. olmasın şampiyon olsun istiyorsan seve seve iyi topçu için iyi para gömeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt