GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 167

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442,2K
Sayfa
167/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1656682384571.png

Ergenliğinde kullandığı facebook hesabından..Sonra zaman zaman Galatasaray ile ilgili paylaşımlar yapmış

Muslerayı avatar fln yapmış

Bu yüzden Bjk ile söylentiler olduğunda Bjkliler Kazımcan'a Bjkli dediler

Bizle ilgili söylentiler olduğunda GS li dendi ama aslında hangi takımlı olduğunu bilen yok

Sanırım Burak Yılmaz'ın izinden gidiyor

Ali Naci Küçük: "Lazio, Vedat Muriqi için 12 milyon euro bonservis bedeli istedi. Kiralamaya yanaşmıyorlar. Vedat Muriqi ise 2.5 milyon eurodan 4 yıllık kontrat talep etti."

.

Hem Vedat hem de Lazio baksınlar işlerine. Başka kabı arasın lar kazık atmaya.

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

Transfer bile yapilmayacaksa doğru düzgün açıklansın
Botheim anlaşıldı haberleri var. Hiç izlemedim, iyi midir kötü müdür hiçbir fikrim yok. Kimileri iyi kimileri kötü diyor ki bu durum bence çok can sıkıcı. Galatasaray 'ın forvetinin net bir isim olması gerekiyor üzerinde tartışma olacak ne vereceği belli olmayan isimlerden ızak durulmalı.

Son yıllarda verim aldığımız forvetler Elmander Burak Drogba Gomis. Bu oyuncuların hepsi net oyuncular hepsinin ne vereceği belli ki Burak Yılmaz senelik 25 garanti gol katkısı olmasına rağmen takım oyunu yok diye gönderdik biz. Botheim belki süper olacak ama garantisi var mı bilmiyorum, sisteme uyar mı bilmiyorum.

Takımın iskeleti sağlam olmalı 1stoper, 2 orta saha 1 forvet çok net kaliteli oyuncular olmalı, ondan sonra geleceğe yönelik yatırım yapılabilir, genç oyuncular denenebilir vs. Şu an bizim net bir forvetimiz olmadığı için Botheim ismi bende şüphe uyandırıyor...
Normal de suanki transfer politikamız doğru gelecek vaadeden ama kadro planlaması daha iyi olması lazım sadece 1-2 tane net transfer lazım belotti olabilir mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt