Sami Karakoç
İmparator
Botheim transferi hukukculara kalmis, yarin bir gun bize girmesin diye herseyi arastiriyorlarmis. Eger bir sorun gozukmezse alinacakmis bonservisi elinde oldugu icin.
ben o konuda problem olacağını sanmıyorum - tabiiki garanti konuşulamaz. Hukukçular arasın fifayı sorsun.Botheim transferi hukukculara kalmis, yarin bir gun bize girmesin diye herseyi arastiriyorlarmis. Eger bir sorun gozukmezse alinacakmis bonservisi elinde oldugu icin.
gelirler de benzer oranda azalırdı, mutlaka bir denge olurdu yine. Çok zengin olmak için ülkenin katma değerli işler yapması gerek ya da zengin birileri.Dolar 1.5 lira falan olsaydı günümüz konjonktüründe bu gelirlerle inanılmaz oyuncular alabilir miydik acaba merak ediyorum.???
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
son saate falan kalırsa kesin basın "Zamalek Gs ödemedi diye 2saatte sattı - MM şu an X takımın oyuncusu oldu" falan yzar ...elleri klavyededir şu tür haber girmek için. yalan da olsaMustaa nin bonservisini almamismiyiz daha? Illa son saate birakmak zorundamiyiz her isi?
Adam adı heyecan yaratacak herkese maliyeti yüksek, istediğimiz mali şartlarda değil demiş ama ndombeleye olur mu diyoruz şimdi?
kabus gibi günlerdi
(eski twit gaza gelip bana sövmeyin)
(eski twit gaza gelip bana sövmeyin)
scroll yapanlar için 2 adet uyarımızı koyduk bu kadar da iyi niyetliyiz
Gidecekler herzamanki gibi son gun fesih olur. Oyuncu satmak bizim lugatimizda yokErden Timur'a sormamışlar mı uçaklar ne zaman inmeye başlar ? 1 ay sonra lig başlıyor 6-7 adam alacaksınız ortalama 10 adam göndereceksiniz bununla ilgili takvim netleşmedi şeklinde soru soracak muhabir yok sanırım ?