GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 171

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442,2K
Sayfa
171/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat salliyor bazen;

Erden Timur: "Mostafa Mohamed’in opsiyonu kullanıldı. Orada bir seçim hakkı yok yani artık. 1 Temmuz’da ödemesi var. Ödemesi tabii ki var…"
bunun geç kalma durumu falan olmaması lazım kesinlikle. Bir sıkıntı olacakğını gene sanmıyorum çünkü MM bonservis bazında maliyetinin üzeri fiyata satılacak.

Bütün bunlar olurken 14 kontenjanında bir noktada tıkanma olabilir - onada dikkat etmeleri lazım. Açıklamalarda gecikmeler olabilir o nedenle.
Ayrılık haberleri haliyle trasnfer açıklmasının habercisi niteliği taşıabilir.

bunun geç kalma durumu falan olmaması lazım kesinlikle. Bir sıkıntı olacakğını gene sanmıyorum çünkü MM bonservis bazında maliyetinin üzeri fiyata satılacak.

Bütün bunlar olurken 14 kontenjanında bir noktada tıkanma olabilir - onada dikkat etmeleri lazım. Açıklamalarda gecikmeler olabilir o nedenle.
Ayrılık haberleri haliyle trasnfer açıklmasının habercisi niteliği taşıabilir.
Bu kadar profesyonel insanlar bunlari unutmazlar ya (umarim) zaten kendisi 1 Temmuz (bugun) odemesi var demis. Herhalde gun icinde hallederler.

Bu kadar profesyonel insanlar bunlari unutmazlar ya (umarim) zaten kendisi 1 Temmuz (bugun) odemesi var demis. Herhalde gun icinde hallederler.
kap da bu kadar açık belirtilmişken 10 gün içinde ödenmesi lazım diye neden twit attılar anlamadım

Şirketimiz ve Zamalek Sporting Club arasında 2020/2021 kış transfer döneminde yapılan transfer sözleşmesinde profesyonel futbolcu Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla'nın kesin transferi için Şirketimiz lehine düzenlenen satın alma opsiyonu, sözleşmede öngörülen bildirimin Zamalek Sporting Club'a yapılmasıyla kullanılmıştır. Bu doğrultuda, anılan sözleşme gereğince Şirketimiz tarafından Zamalek Sporting Club'a 1 Temmuz 2022 tarihinde 4.000.000 Dolar tutarında transfer ücreti ödenecektir.

kap da bu kadar açık belirtilmişken 10 gün içinde ödenmesi lazım diye neden twit attılar anlamadım

Şirketimiz ve Zamalek Sporting Club arasında 2020/2021 kış transfer döneminde yapılan transfer sözleşmesinde profesyonel futbolcu Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla'nın kesin transferi için Şirketimiz lehine düzenlenen satın alma opsiyonu, sözleşmede öngörülen bildirimin Zamalek Sporting Club'a yapılmasıyla kullanılmıştır. Bu doğrultuda, anılan sözleşme gereğince Şirketimiz tarafından Zamalek Sporting Club'a 1 Temmuz 2022 tarihinde 4.000.000 Dolar tutarında transfer ücreti ödenecektir.
Belki hukuki surecin baslamasi icin bir suredir o 10 gun (FIFA'lik olmamasi icin) ama dedigin gibi, bugun odenmesi sart zaten.

L'Equipe'e konuşan Maurice, West Ham United'a transfer olan Nayef Aguerd'in yerine bir stoper aradıklarını söyleyerek; "Bugünlerde transfer piyasası çok hareketli değil ancak elimden geldiğince Rennes için en rekabetçi kadroyu kurmaya çalışıyorum. Nayef Aguerd gibi bir oyuncunun benzerini bulmak kolay olmuyor. Fenerbahçeli Kim Min-Jae, benim çok beğendiğim ve oyunun mesafesini kısaltma özelliği olan bir stoper. Ancak bu transfer hiç kolay değil" ifadelerini kullandı.

Marcao var

Nelsson var

Ne verelim abimize ?

Ndombele tabii 1 numara olur da 1 saat önce Mert Müldür için istenilen bonservis miktarı çok fazla Kaan Ayhan daha gerçekçi bir hedef diye tweet attıktan sonra Ndombele için şartlar oluşursa 1 numara yazmak saçma. Ndombele nin 1 yıllık kiralama ücreti + maaşı muhtemelen Mert Müldür için istenilen bonservis bedelinden fazladır

Tier 4:

Zenit kulübü başkanı Aleksander Medvedev, Marcao transferi konusunda Galatasaray ile yüz yüze görüşmek üzere önümüzdeki Salı günü İstanbul'a gidecek.

@diarioas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt