GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 306

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442,2K
Sayfa
306/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev de bize gelmeden once 6-7 tane atiyordu Serie A'da. Ben de bizde 10-15 arasi atar diye dusunmustum. Sonuc ziplamaktan aciz bir cisim GSmize geldi ve Balcova disinda kimseye gol atamadi.

B.Yilmaz da bir hareketi vardı kafa topuna çıkacak gibi yapıp çıkmıyordu,sürekli bu yolla faul yapıyordu

Mohamed mesela Şenol Güneş döneminde Bjk de oynasaydı şu haliyle 20+ rahat atardı

Herife doğru düzgün bir tane orta açamıyoruz.Takıma keşke şöyle muz ortacı bir adam alsak

romagnoli beleşe lazioya gitmiş. kronik sakat ama iyi topcu

Gs foruma göre herkes kronik sakat yau. :D

valla romagnoli kronikten öte sayılr
1656855320969.webp

Haji wright
Fernando
Okay

Su ucunu oxle yada boyle alacaklar cok belli

Aliyorsaniz alin kimse gelmiyor ztn kampa katilsinlar

En azindan ligi basdan kaybetmeyelim yoksa 15. Hafta sonujda 20 puan fark yiyecegiz

hadi bakalim. yeni haftanin ilk aciklanacak isminin kendisi olacagini tahmin ediyorum. dun bu baglam da bir mesaj eklemistim.

yay civari ve ceza sahasi icine ne kadar koordine olursa o denli efektif ve verimli olup cilgin atacagini bekliyorum.
daha once nacizane bir kac detayli mesajda da degindigim uzere, is resmilesirse kurgusal ve taktiksel olusumda hangi profil tipolojilerle kendisi ve takim verimi artar - bu gibi noktalara yonelik ayrica bir kac sey karalamayi dusunuyorum. gerek gorulurse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt