GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 308

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442,2K
Sayfa
308/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodoplar yayinda pedro icin ugras var. Gelen ilk isim olabilir dedi.

Efecan icin yuksek bonservis istemisler bizimkiler israrci olmamis.

Basinda cikan isimlerin hemen hemen hepsi dogruymus. Liste basi isimlermis. Basinda ismi cikmayanlar listenin alternatifleriymis.

Rodoplarin yayini disinda birsey okumadim bizim adimiza
Basında ismi çıkmayanlar listenin alternatifleriymis derken? Mesela salah, mane falan basında adı çıkmadığı için diğerlerinin alternatifi mi oluyor?

Ulan nasıl kaçak dövüşüyorsunuz? Başka birisi olursa biz biliyorduk da gizli yürütülen bir operasyon olduğu için ismi açıklamadık diyecekler.

Weghorstun evraklarini 2 haftadir bekliyo bjk,nasil işse 2 haftadir opsiyon koydurmaya calisiyolar falan.daha cok oyalama haberleri gibi bunlar.hergun gelecek haberi cikti bi aksiyon olmadi.oyuncu daha burnleyle goruscekmis falan.bence hala cok zor transfer

1656858596469.webp

Rodoplar yayinda pedro icin ugras var. Gelen ilk isim olabilir dedi.

Efecan icin yuksek bonservis istemisler bizimkiler israrci olmamis.

Basinda cikan isimlerin hemen hemen hepsi dogruymus. Liste basi isimlermis. Basinda ismi cikmayanlar listenin alternatifleriymis.

Rodoplarin yayini disinda birsey okumadim bizim adimiza

ivedi yanitin icin tesekkur ediyorum.

temennim pedro isi mutlu sonla bitsin. cok cok onemli bir denklem nacizane gozlemimde.

efecan'i bize karsi oynadi maclardan ve milli takimdan izlemistim, enerjik bir oyuncu ,yasi geregi kisa sure katki verebilecek bir profil, resmen almamamiz icin yuksek fiyat cekmisler gibi.. dogru olani yapmis bizimkiler.
o bolge elzem olan bolgeler degil tarafim adina.

tipoloj olarak cikan profil isimlerin cogu dogru tespitler ve secimler benim gozlemimde. misal, balde dogru tipoloji idi - birde pedro ile birlikte gelselerdi hot line izlememiz olasi idi.
cikan rus ve ukraynali isimleri de tipoloji olarak begenmistim, bize cok uygun olabilecek isimlerdi, bonservis ve yaslarindan bagimsiz. < gueye , torreira bunlar a klas turler - biri 30+ digeri genc.

bazi isimleri ise kronik olma durumlari olabilir diye muallakta kalmistim dolayisiyla pek detaya girmemistim kendilerine dair. nordic menseli iki oyuncu da bende soru isareti, dolayisiyla detaya girmedim gozlem bazli.

muldur olmasini istedigim 2.elzem profil pedro ile beraber. *bolgesel bazda ise en elzem ve transfer donemimizdeki en tepe hedef yer; DM. bunu halbuki ilk halletmeleri gerekirdi siralama dogrultusunda. sonrasinda muldur ve pedro.

sozun ozu ; bu hafta net bir seyler olur gibi ....

Basında ismi çıkmayanlar listenin alternatifleriymis derken? Mesela salah, mane falan basında adı çıkmadığı için diğerlerinin alternatifi mi oluyor?

Ulan nasıl kaçak dövüşüyorsunuz? Başka birisi olursa biz biliyorduk da gizli yürütülen bir operasyon olduğu için ismi açıklamadık diyecekler.
Basinda cikan isimler listenin 1. 2.sirasindaki isimler. Ismi cikmayanlar 3. ve sonrasi dedi

Transfer politikamız skandal

Bomboş orta saha var elimizde, ilk gelen transferler pva-marcao-nelson un bulunduğu defansa ...

Görüşmelere çok önce başladık dediğiniz isim Abdülkerim değildi umarım

Şu haber pompalattığınız Gueye, Torreira, Ndombele(!) için felan çook önceden uğraşmaya başlasaydınız şimdiye bir eksiğimizi kapatırdık

Transfer politikamız skandal

Bomboş orta saha var elimizde, ilk gelen transferler pva-marcao-nelson un bulunduğu defansa ...

Görüşmelere çok önce başladık dediğiniz isim Abdülkerim değildi umarım

Şu haber pompalattığınız Gueye, Torreira, Ndombele(!) için felan çook önceden uğraşmaya başlasaydınız şimdiye bir eksiğimizi kapatırdık
abdülkerim 1 günde bitti ama. beklenilseydi bjk veya fb gidecekti.

Okan hocanın dünkü röportajında bizzatihi söylediğine göre;

Sağ bek, 6 numara, 8 numara ve bir kanat oyuncusu istiyor.

Eksiklerin ne olduğunun farkında, çok doğru istekler.

Marcao'nun gidişine göre bir stoper, Diagne ve MM'in durumuna göre de bir forvet alırız gibi.

Zaman kavramı da çok önemli tabi fakat içinde bulunulan maddi koşullar ve takımın sadece yerel ligde oynayacak oluşu, muhtemelen bayağı zorluyordur bazı şeyleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt