GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 312

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442,2K
Sayfa
312/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Butun kiraliklarin Ispanya'ya gitmesi taraftariyim ama win win anlasma yapilmali.
Mesela kiralama ucreti yok, maasi karsi takim verecek fakat mesela 500 dakika oynarsa 100 bin Eurosunu biz verecegiz, 750 dakika oynarsa 150 bin vs vs
Baris ve Morutan'a faydali olacaktir.

Genel olarak haklı olmanla beraber Crespo baya iyi top oynadı geçen sezon.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok iyi hatırlıyorum, bizim maçta son saniyede attığı gol adamın miladı oldu resmen.

O ana kadar, sosyal medyaya da bakabilirsiniz, kendi taraftarlari dahi çok sert eleştiriyordu kendisini.

Ne olduysa o golden sonra oldu. Adamin üzerinden bir yük kalktı ve feci bir özgüven geldi resmen.

Bu arada Morutan da Cicaldau da belli ki mental olarak kırılgan topçular.

Geçen sene bizim adımıza çok acayip kırılma anları oldu, çok çok iyi oynadığımız bir çok maçta feci puan kayıpları yaptık. Fahiş hakem hataları da cabası oldu.

Sonrasında hocanın gonderilmesi ve ibra edilememeye kadar giden süreçte takım özgüven olarak da dağıldı.

Yoksa AL'de oynadığımız top belli. Ligde biraz şanslı olup, daha az hakem hatalarına maruz kalsaydik, sonuç çok farklı olabilirdi.

Cic mental olarak toparlar mi bilemiyorum ama zor gibi sanki bu saatten sonra.

herşey bir yana da keşke bu sene alt yapımızdan 1 veya 2 oyuncu çıksada ilk 11 e gözü kapalı yazabilsek.febeye hiç bir zaman özenmedim hiçbir transferine carlos anelka bile dahil imrenmedim ama adamlar arda güler diye bir çocuk çıkardılar alt yapıdan çokta iyi topçu bizde de aynı farklı mevkilerde de olsa o tarz bir topçu çıksa keşke gözü kapalı ilk 11 e yazabileceğimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt