Evren Caglayan
10 Numara!
Transfer bitirmek icin kalkip gitmek gerekmiyor oyuncu ve klubuyle anlastiysan menajerini cagirip imzayi attirirsin gidiyorsa henuz anlasma yoktur
Bu adam Talisca'ya 10 no diyor ama onunla benzer özellikleri olan Pedro'ya 10 değil diyor. Bırak doğru transfer haberi vermeyi futbolu bildiğinden şüpheliyim.
badou böyle paslar atabiliyor muydu
Rodop :
Bir yanlışı düzeltelim.. Joao Pedro için Cagliari'nin istediği bonservis ücreti 5 milyon euro..Galatasaray bu fiyatı aşağıya çekmek için görüşmelere devam ediyor.Olay budur..
Motz sana saplarımbilmiyorum
Hüzünlendim lan. Neredeyse 10 yıl geçmiş o güzel kadronun ve günlerin üstünden.Ekli dosyayı görüntüle 166076
Yav ne güzel dertlerimiz varmış , frikikleri Drogba kullanıyor diye dertleniyormuşuz. Şimdi topun başına geçince heyecanlanacağımız bir kişi yok koca takımda@Emrah Duvar
Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir
Trabzondaki Jaja'ya benziyor demiş twitterda bir iki kişi Pedro için.
jajaya benzettim birazz ben ama jajanın tekniği iyiydi
yanlışTrabzondaki Jaja'ya benziyor demiş twitterda bir iki kişi Pedro için.
Trabzondaki Jaja'ya benziyor demiş twitterda bir iki kişi Pedro için.
Fabrizio Romano'nun bu durumu önemseme seviyesibir gün tutturursa Romano'ya bile diss atar bu
Pek benzerlik görmedim ama. Bana daha çok E.Akbaba'nın 3-4 gömlek üstü bir görüntü çizdi.Trabzondaki Jaja'ya benziyor demiş twitterda bir iki kişi Pedro için.