bu botheimin salernitaya gideceğini sanmıyorum
2 ay oldu ne anlaşma noktasıymış. Sanki Kante De Bruyne falan gelecek. Kıçı boklu Carvalho alt tarafı.Ya para sıkıntısı yaşıyoruz. Ya da çok ince pazarlıklar dönüyor. Daha ucuza kapatmak için. Ama anlaşma noktasına geldiğimiz 2-3 yabancı transfer olduğunu düşünüyorum.
Ogeday sagbek oynar mi2 ay oldu ne anlaşma noktasıymış. Sanki Kante De Bruyne falan gelecek. Kıçı boklu Carvalho alt tarafı.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu konu açık kaldıkça cacık olmazohooo daha neler diyecekler olum sana; güven bana. Transfer lazım
Senin açtığın sayfadan hayır gelmez bumudBu konu açık kaldıkça cacık olmaz
Yeni bir sayfa lazım
Agustosa kadar sabretmekte fayda varbu aksamda transfer acıklanmazsa kufurler başlasın!!

Senin açtığın sayfadan hayır gelmez bumud
açarsın sen işine odaklanBu konu açık kaldıkça cacık olmaz
Yeni bir sayfa lazım
Bence transfer olmayacaksa direk taylanın yerine oynasın.Hamza Akman rotasyonda yer almalıdır diyenler
Su basligi kapatip yenisini acar misiniz ustat!bu aksamda transfer acıklanmazsa kufurler başlasın!!
Joa pedro'yu izlememiş olsa bile çoğu kişi adını duymuştur. Bu adam uganda'da oynamıyordu göz önündeydi zaten tavsiyem sen su topu izlemeye devam et. Mısırlı ile alakası bile yok zaten pedro'nunBu joao pedroyu ister misin diye sorsan kimse istemez
Ama adı geçti iş ciddiye binince millet hemen kimse yoğurdum ekşi demez moduna girdi
Trezeguet o pedrodan daha iyi futbolcudur aksini iddia eden su topu izlesin
Ayrıca yaşı da genç