Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dönem alt yapısının en silik adamıydı keza Cafercan efsanesi vardı o dönem, abartmıyorum Güler kadar yetenekliydi o da.

Tabii o dönemler dijital ortam yaygın değildi, scouting zayıftı vs o yüzden 17sinde çıkan az oluyordu.

Güler’i Fener Gençlerden aldı, ilk sezon Serbay övünce fairplay ödülleriyle ülke tanıdı zaten sonrası menajerlikle dönüyor.
altyapıdan üste geçiş olayı çok kritik ya birçok değişken var. ne yetenekli adamlar vardı ya mental olarak hazır olamıyorlar ya da başka sebepler var bilemiyorum. cem sultanlar, cafercanlar, hepsi heba oldu gitti.

bence 17den itibaren kiralamak lazım alt liglere bu barandan falan hiçbir şey olmaz artık mesela

Dinç: Dursun Başkan parayı Soca(r)cak. Sözleşme henüz imzalanmadı ama imzalanacak. Sözleşmenin süresi 3 yıl ve başarıya endeksli bir sözleşme olacak. Avrupa Kupalarında Galatasaray'ın göğüsünde Socar yazacak. Yıllık 5 milyon dolarlık bir kazanç getirecek. Bu para hangi turnuvaya katılacağına göre değişecek. Galatasaray CL'ye giderse 5 milyon dolar alacak. Diğer turnuvalarda daha düşük. Galatasaray tur atlarsa ona göre bonuslarda olacak. Avrupa olmazsa para kazanamayacak.
25 milyon dolara dayandı sponsorluklar, büyük iş cidden, tarihte yok bu seviye.

altyapıdan üste geçiş olayı çok kritik ya birçok değişken var. ne yetenekli adamlar vardı ya mental olarak hazır olamıyorlar ya da başka sebepler var bilemiyorum. cem sultanlar, cafercanlar, hepsi heba oldu gitti.

bence 17den itibaren kiralamak lazım alt liglere bu barandan falan hiçbir şey olmaz artık mesela
baran kim?

vallah ben son 3 senesi hariç ağır ftciydim biliyorsun birde tüpçü dönemi kızmıştım doğal olarak ama sonradan ft istifa etsin diye dönen dolapları öğrendikçe kırgınlığım gitmişti

son 2-3 sezon çok tembelleşti
kendini gsden üstün gördü
taraftarla inatlaştı

içim gitti hala gidiyor son dönemini düşündükce içimi acıtıyor

keşke yaşanmasaydı

ama tabi ki sevgim ona sonsuzz
İyi bir teknik ekip kurmalıydı en sinir olduğum nokta odur.

Kendi çalıştırmıyordu taktik idman dışında zaten.

tam çakı yaşına gelirken babam beni yurtdışına kaçırdı
bi iki sene daha kalsam kesin onada sıra gelirdi
ama profilonun orada bir bjkli tinercinin başına kaldırım taşı atmışlığım var
Benim arkadaş kuştepe gaspa uğramıştı. Babası yeni deri ceket almıştı gündüz vakti soydular çocuğu :)))

FTyi ben pek sevmiyordum ya 2003ten sonra, kötü teknik direktör diye düşünüyordum shsj

Gerçi şu an nefret kusanlar gibi değildim de bir daha başarılı olamaz sanıyordum. Yıldo ile imza töreni de delirtmişti neyseki son gelişindeki şampiyonlukta barıştım tekrar.

Fatih Hoca bir noktada bir kendini yeniledi. Sanırım 2011'de bize geldiği dönem olabilir. İkinci baharına girdi o dönem. Hem tavır ve adam yönetme tarzı olarak hem de biraz gelişen futbola ayak uydurma anlamında değişti ve gelişti. Milan'dan taa o döneme kadar Euro 2008 de dahil TD'lik olarak bence geri gittiği, cepten yediği kayıp dönem. Euro 2008 de bence mucizeydi yani, iyi top oynamadık bence o turnuvada çoğu maçta. Tabi yenilenme süreci belki daha erken başlamıştır da biz etkilerini 2011'deki dönemden itibaren görebilmişizdir, orasını bilemem.

vallah ben son 3 senesi hariç ağır ftciydim biliyorsun birde tüpçü dönemi kızmıştım doğal olarak ama sonradan ft istifa etsin diye dönen dolapları öğrendikçe kırgınlığım gitmişti

son 2-3 sezon çok tembelleşti
kendini gsden üstün gördü
taraftarla inatlaştı

içim gitti hala gidiyor son dönemini düşündükce içimi acıtıyor

keşke yaşanmasaydı

ama tabi ki sevgim ona sonsuzz
Fatih Terim hazretleri gsden kendini üstün görmez. Laflarımıza dikkat edersek sevinirim

bence bizim altyapıdan çıkan en yeteneklisi okan tugay ve arda işte

çok çok yetenekli olsalar biryerlere gelirlerdi diğerleri

birde eskiden fena torpil dönüyordu altyapıds

altyapının yarısı genel kurulun torpilleri ile doluydu

Yav zaten 20 yaşında 50 maç oynasalar 2-3e satarız, ciddi gelir de gelir. Rekabetçi ortama sokmuyoruz Atalay gibi patlıyorlar 22 yaşında 10 maç anca oynayarak.

1 - 2 hafta once bazi arkadaslar " transferler tamam ama sponsorlukta sinifta kaldilar" demislerdi. Simdi neredeyse 21 milyon euro garanti oldu. Belki 30 milyona dayanacak. Transfer konusunda 1 - 2 hafta sabredelim.

terimin takımının alameti farikası zaten santraforuna top şişirip sekenleri toplamak , top rakipteyken de sağlam baskı oyunuydu ki tr liginin bugudur bu
hagi gibi adam olunca uefa
drogba sneijder gibi adam olunca da cl de çeyrek yaptırıyor zaten

ne zaman ki yok registadır yok pozisyon oyunudur gibi zırvalara girip koşmayan temas etmeyen bi oyun benimsedi tüm defoları ortaya çıktı her manada miadını doldurdu ne yazık ki
torunlarıyla güzel bir yaşam geçirmesi dileğiyle

Arda Turan,19 yaşında çatır çatır şampiyonlar liginde ve ligde iş yapmıştı bizde.Arda güler 18 yaşında ama daha bir şey kanıtlamadı sadece yeteneği var o belli.

12 yıl önce 13 milyon euroya sattık Arda’yı,şimdinin belki 25-30 milyon eurosu.O kadar abartmayın işi,o dönemler şimdiki gibi programlar vs yoktu anında adamı keşfet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt