- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
isim verdiler mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altyapıdan üste geçiş olayı çok kritik ya birçok değişken var. ne yetenekli adamlar vardı ya mental olarak hazır olamıyorlar ya da başka sebepler var bilemiyorum. cem sultanlar, cafercanlar, hepsi heba oldu gitti.O dönem alt yapısının en silik adamıydı keza Cafercan efsanesi vardı o dönem, abartmıyorum Güler kadar yetenekliydi o da.
Tabii o dönemler dijital ortam yaygın değildi, scouting zayıftı vs o yüzden 17sinde çıkan az oluyordu.
Güler’i Fener Gençlerden aldı, ilk sezon Serbay övünce fairplay ödülleriyle ülke tanıdı zaten sonrası menajerlikle dönüyor.
geçen sene seviyada al aldıTelles'in son hali Kazımcan'dan iyi değil bana göre.
25 milyon dolara dayandı sponsorluklar, büyük iş cidden, tarihte yok bu seviye.Dinç: Dursun Başkan parayı Soca(r)cak. Sözleşme henüz imzalanmadı ama imzalanacak. Sözleşmenin süresi 3 yıl ve başarıya endeksli bir sözleşme olacak. Avrupa Kupalarında Galatasaray'ın göğüsünde Socar yazacak. Yıllık 5 milyon dolarlık bir kazanç getirecek. Bu para hangi turnuvaya katılacağına göre değişecek. Galatasaray CL'ye giderse 5 milyon dolar alacak. Diğer turnuvalarda daha düşük. Galatasaray tur atlarsa ona göre bonuslarda olacak. Avrupa olmazsa para kazanamayacak.
Hiç göte çakı soktun mu reis
baran kim?altyapıdan üste geçiş olayı çok kritik ya birçok değişken var. ne yetenekli adamlar vardı ya mental olarak hazır olamıyorlar ya da başka sebepler var bilemiyorum. cem sultanlar, cafercanlar, hepsi heba oldu gitti.
bence 17den itibaren kiralamak lazım alt liglere bu barandan falan hiçbir şey olmaz artık mesela

sezgin baran korkmazbaran kim?
İyi bir teknik ekip kurmalıydı en sinir olduğum nokta odur.vallah ben son 3 senesi hariç ağır ftciydim biliyorsun birde tüpçü dönemi kızmıştım doğal olarak ama sonradan ft istifa etsin diye dönen dolapları öğrendikçe kırgınlığım gitmişti
son 2-3 sezon çok tembelleşti
kendini gsden üstün gördü
taraftarla inatlaştı
içim gitti hala gidiyor son dönemini düşündükce içimi acıtıyor
keşke yaşanmasaydı
ama tabi ki sevgim ona sonsuzz
Benim arkadaş kuştepe gaspa uğramıştı. Babası yeni deri ceket almıştı gündüz vakti soydular çocuğutam çakı yaşına gelirken babam beni yurtdışına kaçırdı
bi iki sene daha kalsam kesin onada sıra gelirdi
ama profilonun orada bir bjkli tinercinin başına kaldırım taşı atmışlığım var
FTyi ben pek sevmiyordum ya 2003ten sonra, kötü teknik direktör diye düşünüyordum shsj
Gerçi şu an nefret kusanlar gibi değildim de bir daha başarılı olamaz sanıyordum. Yıldo ile imza töreni de delirtmişti neyseki son gelişindeki şampiyonlukta barıştım tekrar.
ali koca sadaka verir.sezgin baran korkmaz
Fatih Terim hazretleri gsden kendini üstün görmez. Laflarımıza dikkat edersek sevinirimvallah ben son 3 senesi hariç ağır ftciydim biliyorsun birde tüpçü dönemi kızmıştım doğal olarak ama sonradan ft istifa etsin diye dönen dolapları öğrendikçe kırgınlığım gitmişti
son 2-3 sezon çok tembelleşti
kendini gsden üstün gördü
taraftarla inatlaştı
içim gitti hala gidiyor son dönemini düşündükce içimi acıtıyor
keşke yaşanmasaydı
ama tabi ki sevgim ona sonsuzz
Dursun başkanlığı öğrendi mi diyorsun ? Yoksa ekip mi sağlam.25 milyon dolara dayandı sponsorluklar, büyük iş cidden, tarihte yok bu seviye.
Yav zaten 20 yaşında 50 maç oynasalar 2-3e satarız, ciddi gelir de gelir. Rekabetçi ortama sokmuyoruz Atalay gibi patlıyorlar 22 yaşında 10 maç anca oynayarak.altyapıdan üste geçiş olayı çok kritik ya birçok değişken var. ne yetenekli adamlar vardı ya mental olarak hazır olamıyorlar ya da başka sebepler var bilemiyorum. cem sultanlar, cafercanlar, hepsi heba oldu gitti.
bence 17den itibaren kiralamak lazım alt liglere bu barandan falan hiçbir şey olmaz artık mesela