Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
genel olarak futbol kültürü olmayan ülkelerden futbolculara karşı soğugum

istisnalar olabilir mesela pulisiç gibi

japonlar ve koreliler bir nebze futbol kültürünü yerleştirdiler ama içime pek sinmiyor
Japonlardan çok topçu çıkıyor artık Mitoma Premier lig de estiriyor mesela ki Kamada gerçekten şahane futbolcu yetenek seti olarak bizim duzeyimizde takımların büyük yıldızı olur

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kamada'nın 8-10 karışık bir oyuncu olması hoşuma gidiyor. Mesela Torreira-Oliveira-Kamada üçlüsü Torreira-Oliveira-Mertens üçlüsünün top rakipteyken zaman zaman verdiği kadar zaafiyet hissi vermez gibi. Benim bildiğim hem tempolu hem fizikli hem disiplinli bir adam. Oliveira'yı rotasyonda daha verimli hale getirebilir bu tarz bir 10 no....

Japonlardan çok topçu çıkıyor artık Mitoma Premier lig de estiriyor mesela ki Kamada gerçekten şahane futbolcu yetenek seti olarak bizim duzeyimizde takımların büyük yıldızı olur

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mitoma... Felaket bir şey gerçekten. Ani yön değiştirmeleri, ufak bilek hareketleri, top sürüşü... O hızla üstüne bir de tüm sahayı görüyor. Aşırı keyif veriyor oynadığı futbol. Top ayağındayken sürprizi bol olan futbolcuları çok seviyorum

Mehmet Aydın yada antalya ucmazsa 2-3e Bünyamin alalım en azından Mert Muldur gibi kaynak bacakla oynamadiklari için maça çıkma garantiledi olur hem de fener denilen çingene kulüple transfer işlerine girmemiş oluruz yine.Mert Muldur denenebilecek bir adam ama ucuz maliyetlere anca , fener şimdi sırf bizden adam almak için kulüpten hisse vermeye çalışır, hiç o fiyatlara girmeye gerek yok.Fener minimum 1.75 euro falan öder bu adama

Gunay
Tiago Santos - Stergiou - Apo - Angelino
Torreira - Paredes
Zaniolo - Kamada - Kerem
Icardi

Ulan sabah sabah gördüğümüz haberlere bak. Bizde Nelsson'a, kerem'e, Boey'e teklif bekliyoruz. Bu pazarlama işini aşırı kötü yapıyoruz harbiden. Takım 20 lik topçu doluyken az daha geçen sene Barça'yi eliyorduk grup maçlarında oyuncularımızdan bazıları şov yaptı kerem en yüksek seviyelerine ulaştı. Yine teklif gelmedi adam gibi. Anlam veremiyorum artık. Şampiyon oluyoruz yine yok. Kerem bir sezonda 20 gol 20 asist yapınca sevilla falan 7 milyon euro veriyor.

Leş bir nöbet oluyor gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nelson Boey neden gitsin istiyorsunuz ki ?

Sanki yıllarca ucuza oyuncu alıp yetiştirip sattık.Başarılı oyuncu ve giden her oyuncunun yerine birini koymak için hep yıllarca bocaladık.

Ben 37 yaşındaki Muslera'nın bile yerine yıllarca birini koyamayacağımızdan eminim.Hep böyle oldu.

Nelson gibi genç yaşta bu kadar olgun stoper ve Boey gibi atletik avrupalı bek bulamayacağımızdan eminim.Büyük takımlar lig şampiyonu olan takımlarının omurgasını bozmazlar.Avrupa şampiyonu olsak anlarım.

Oyunculara teklif gelmemesi bence güzel haber.10 oyuncu gönder 15 oyuncu al yapan takımların durumu ortada.Sağlam omurgayı koruduğumuzda Berkan bile bize iyi oyuncu geldi.Keza kademe açığı veren Kazımcan kadro kalitesinden dolayı hücum yönüyle parladı.Sağlam omurga oyuncuları oynatıyor.Biz bu noktada Berkan'a,Yunus'a,Emin Bayram'a neden teklif gelmiyor diye üzülebiliriz sadece bence.Omurganın oynattığı oyuncular.

Madridliler Sacha Boeyi keşfetmiş
IMG_20230705_073441.webp

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben hoca olsam asla yonetimde ugrasiyor transfer bekliyoruz diye aciklama yapmam alin getirin en kisa surede derim

Basarisiz olunca yonetim hocayi cat diye gonderirken biz transferi gec yaptik diyormu hayir hocada acimicak yonetime temmuz gelmis daha bir oyuncu alamamissin
Okan hoca öyle yapsa yonetim arkasında durmaz o yüzden bunu en iyi yapan Fatih Terim hocamizdir bu yüzden hicbir yönetimle anlaşamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt