Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı spor yorumcuları bjkyi gelecek sezon bizimle yarışacak ekip olarak görüyor

benim anlamadığım ismi geçen heriflerle bjk nasıl hem feneri hem bizi geçecek

amartey verdi filan deniyor

tayfuru ve halili de alıyorlar

bunlarla bizi geçerlerse helal olsun ne diyeyim

Samsunsporun başkanını kandırırlar yine muhtemelen, marega futbolu unutmamışsa adı geçmiyordur..
Tanque diye bir mal var katıksız gerizekalının teki. Bunu futbolcu diye yaslamışlar. :asd:

Taraftar da ayrı bir mal haber sitelerinde yorumlara Galatasarayda torreira diye bir futbolcu var başkan onu alsın işte ne bekliyor diyen var
Samsunspor'u logosundan dolayı çok ayrı severim.Hem de yakın 1 arkadaşım da Samsunlu.Süper Lig'de kalabilecek transferler inşallah yapılır.Başkan geçen sene kulübü satacaktı sonra vazgeçti iyi 1 yapılanmayla şampiyon oldunuz.Rüya gibi 1 olaydı geçen sene.O taraftarın yorumu tam caps almalık :D

kamada
antonio
parades
icardi
sosa

boyle gs’ye can QURBAN
tf.webp

-----------------------------Muslera---------------------------

Boey--------------Nelson------------Abdül--------Angelino

---------------------Torreira----Parades---------------------

-----------------------------Kamada-------------------------

-----------Zaniolo---------İcardi----------Kerem------------

Kağıt üstünde nefis bir kadro gibi görünüyor sahada görmek lazım tabii bir de.
9 yabanci oluyor, lig maclarinda farkli bir 11 olur.

bazı spor yorumcuları bjkyi gelecek sezon bizimle yarışacak ekip olarak görüyor

benim anlamadığım ismi geçen heriflerle bjk nasıl hem feneri hem bizi geçecek

amartey verdi filan deniyor

tayfuru ve halili de alıyorlar

bunlarla bizi geçerlerse helal olsun ne diyeyim
Amarteye daha ok vermemiş senol hoca.halile verdikleri teklifi de brentford kabul etmemis

Real'in çok şeyler beklediği Sergio Arribas adında bir topçu varmış. Ben hiç izlemedim ancak forumlarında sürekli tartışıyorlar. Baya yetenekli bir elemana da benziyor. Kiralasınlar 2 sezonluk bize.

Biraz Kayserili gibi hareket etmek gerek.

Senelik 2.250.000, 4 yillik kontrat

3 milyon imza parasi

eder 12 milyon euro

daha fazlasi absurt.
Kayserili'nin karısı ölmüş, gazeteye en ucuz ilandan başsağlığı vermiş. Gazeteci : 6 kelime daha ekleyebilirsiniz , demiş. Kayserili ücretsiz mi? Demiş. Gazeteci evet , deyince Kayserili : " yaz o zaman , 2006 Honda Civic satılık " demiş.

topçunun hası ayağına topu aldığı an belli eder kendini. ben ardayı manisada falan izlememiştim, bizim mlada boleslavla olan maçta ilk defa görmüştüm ve hayran kalmıştım. şimdi gereksiz yere her gencin övülmesine gıcık oluyorum yav. ardanın boleslav maçında yaptıklarını tüm sezon yapamayan gençler abartıldıkça abartılıyor
Arda 18 - 19 yasindayken 30 yasindaki oyuncunun tecrubesi vardi.

Yine başladı fener şampiyon havaları.Bu ilerleyiş gösteriyor ki Mayıs ayı için güzel bir şampiyonluk kutlama planı yapılmalı.

Market açılışında mickey mouse kostümü giyip halay çeken organizasyonlara benzeyen bu seneki kutlamamız bir daha yaşanmaz umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt