Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun özbek ali koc.webp

2 yıldız logolarının iç çeperinde vardı zaten, 3 yıldız da şampiyonluklarından ötürü var, aşağılık komplekslerinden ötürü 5 yıldız da eklenince logoları tamamen Los Galacticos'a evrilir artık.

fenerin ali kocun seyinde oldugunu zannetmiyorum. Daha gecen gun babasiyla reisi ziyarete gitmisler. Babasi besiktasli. Sadece koc markasini dusunuyolar.

Bu arap ismail konusmayi bilmiyor hitabet yok adam arkadaslariyla toplanip futbol konusmayi kendini gelistirmek saniyor bu adamdan nasil basari bekliyorlar anlamak mumkun degil ocakta kovarlar

Icardi transfer bütçesinin ciddi bir kalemini oluşturuyor, dolayısıyla istiyorsanız sabırlı olacaksınız, bütçenin doğru kullanılması lazım.

Esas problem belirsizlik, Mauro’nun bir an önce olumlu olumsuz dönmesi lazım en geç 15 temmuza kadar. Ağustos ortasına kadar bekletmeyi düşünüyorsa fazla naz aşık usandırır.
icardi transferinin uzama nedeni olarak oyuncunun maaşı dolayısıyla olduğunu düşünmüyorum aşağı yukarı istenilen, teklif edeceğimiz rakam belli....
tamamen bonservissiz yada çok cuzi bir rakama ikna edebilmek için yıldırma politikası uyguluyoruz

Bu herif ne biçim bir insan? Nesiller boyu çok zengin olan bir aileden olup, çok iyi eğitimler alıp, bu kadar çiğ bir aile üyesi çıkması....
Pes doğrusu!
O ailenin ne kadar pislik olduğunu herkes biliyor. O aile olmasa idi şuan Türkiye bambaşka bir yer olabilirdi. Tekel olmak için nice fırsatlar kaçtı o pislik aile yüzünden.

Arda 30 milyon euro diyorlar.

17.5 değil ki serbest kalma rakamı, mal mı bu real ?

Bunlar 30 geldi diye ki daha önce de bruna, berisha va ile deli gibi adam alacaklar

Icardi transfer bütçesinin ciddi bir kalemini oluşturuyor, dolayısıyla istiyorsanız sabırlı olacaksınız, bütçenin doğru kullanılması lazım.

Esas problem belirsizlik, Mauro’nun bir an önce olumlu olumsuz dönmesi lazım en geç 15 temmuza kadar. Ağustos ortasına kadar bekletmeyi düşünüyorsa fazla naz aşık usandırır.
Olumlu geri donus yapti diyelim , en erken 25-30 Temmuz arasi Turkiye'ye dogru yol almaya baslar diye dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt