- 27 Ocak 2010
- 139.051
- 105.308
- 5.648
anthony'den kazandığınızın yarısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay şu an 32-33 zaten. Şimdi gelmiyorsa bir daha gelmesin. Hakan 3-4 sene sonra İlkay'ın pozisyonunda olacak.Mümkünse uzak dursun İlkay neyse oda aynısı elden ayaktan düşünce gelmesinler
Başka bir problem olduğu kesin, hep söylüyorum...Ne zaman takımda yerli-yabancı bazı oyuncular eksik olsa da ''Acaba Yusuf oynar mı, en azından sonradan girer mi?'' diye düşünüp konuşsak; kadroya alınmadı, hafta içi bütün antrenmanlara katılmışken bile sakat olduğu söylendi filan; hiç inandırıcı değil...Yusuf Demirdeki sorunu gercekten cok merak ediyorum. Gecen Haluklarin yayininda da Hoca alttan bir laf sokmustu. Sirf yabanci olmasindan dolayi kadroya girmiyor diye bir sey yok demisti. Hatta daha fazla anlatacakti birden durdu orda.
morutan ve rashica ayni para mi yaniKanat ve forvet arkası oynayabilecek oyuncularımız olarak Yunus,Yusuf,Kerem,Nicolo,Barış,morutan var elimizde ve hepsi de potansiyeli olan değerli oyuncular çok şişmiş vaziyette bu bölge o yüzden en az birini elden çıkarmadan (satış direkt) ben rashicaya da para basmayı doğru bulmuyorum.Mesela morutan kampta hiçbir şey yapmaz 5-6ya okutursak verelim o parayı rashica alalim.Ekstra olarak Mertens var bir de
Ajax alırsa 2 seneye Nelsson'u Manu'ya satar.
NedenAjax 25 milyonu ödeyebilir
ama ödemez
15e verip neden satıştan pay yerine kardan pay isteyelim??Bu arada Ajax da salak değil. %20 kardan pay istesen 15m teklif ederler. Gidip sonra 60'a bile satsalar total bonservis gelirin 24 olur. En temizi 25'i şimdi versin kim verecekse. Başka türlü gönderilmemeli Nelsson.
20+%20 versinler 25 üstüne sattıklarında iki kulüp de kar etmiş olurBu arada Ajax da salak değil. %20 kardan pay istesen 15m teklif ederler. Gidip sonra 60'a bile satsalar total bonservis gelirin 24 olur. En temizi 25'i şimdi versin kim verecekse. Başka türlü gönderilmemeli Nelsson.
arda guler hakkında fikir beyan ettin miBiri Murat’ı durdursun