Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir insan trabzonspora niye gitmek ister yav. 1 sene önce Barcelona'da oynayan herif trabzon için yanar mı yav. Yer sofrası çeyizin arkasında yedi beklemeyi mi hayal ediyormuş, hayatında kaç kere trabzona gitmiş ve 2 günden fazla kalmış da bu istek.

tanıyanları ile konuşsanız anlarsınız abi

trabzonlu aile bunlar ordan tsliymiş

tellesi alırsak çok net bok gibi verimsiz bir transfer sezonunu geçireceğimiz garantilenecek

şüphelendiğimiz şeylerin başımıza gelmesi can sıkıcı

şu uğursuz acunla bir daha maç yapmayın!!!!

torreirayı sakatlamışlar

Bernat devamlılığı olan bir oyuncu değil. Biraz yüklensen sakatlık yaşar. Haa yetenek olarak Angelinho dahil adı geçen beklerin tamamımı cebinden çıkarır. İyi bir sol açık gibi adam geçebilme kabiliyeti var.

Hasılı tek kulvarda oynasak Bernat'a fazlasıyla tamamdım ama 38 hafta artı Avrupa Kupalarında Bernat istikrarlı katkı alabileceğin bir isim değil

yusuf demir - uğurcan takası

im ok

IMG_0824.webp

avusturya kampına 7 tane altyapı götüreceğiz + miçö denen zırzop gereksiz

uçak bilet 400 x 8 = 5000 euro
otel masrafı 2000 x 8 = 16000 euro
bunlar camış gibi yemekde yer hele trde et yiyemiyorlar steake abanırlar direkt
kişi başı 10 gün toplam 1000 x 8= 8000 euro
bunlar içecek filanda içer 200x 8 = 1600
ıvır zıvır giderler çıkar 200x 8= 1600

bunlar için toplam çöpe atılacak para 32200 euro harcayacağız x 30 tlye vurunca 966000 tl

yani 10 gün kamp için boşa giden 1 milyon tl !
Ali Koç gibi otobüsle gonderelim

avrupa liglerınde uygun fiyata alınabilecek gurbetcıler yokmu acaba ,ferdi gibi 1 tane yakalasak yeter

tanıyanları ile konuşsanız anlarsınız abi

trabzonlu aile bunlar ordan tsliymiş
Yav benim de sülalem trabzonlu al götür trabzona 5.günün şafağında bir şekilde trabzondan kaçmak için çabalarım.
Trabzon dışındaki trabzonlular bile trabzon mu diğer 3 büyük mü tartışmasına girsen 100 kişiden 1 tanesi falan trabzon diye yanar o da bize mi denk geldi anasını satayım. 22 yaşına kadar trabzonda yaşayan yusuf yazıcı bile kaçarak gitti.

Barcelonadayken de mi trabzon diye içi yanıyordu.
Normal zekaya sahip hiçbir birey galatasarayda oynarken trabzon diye yanmaz anlamıyorum bundaki beyni. Her maç sakatım.
Gitmek istiyorsan git o zaman menajerine söyle gitsin trabzonla anlaşsın getirsinler para + futbolcu bizde tamam diyelim.

Yav benim de sülalem trabzonlu al götür trabzona 5.günün şafağında bir şekilde trabzondan kaçmak için çabalarım.
Trabzon dışındaki trabzonlular bile trabzon mu diğer 3 büyük mü tartışmasına girsen 100 kişiden 1 tanesi falan trabzon diye yanar o da bize mi denk geldi anasını satayım. 22 yaşına kadar trabzonda yaşayan yusuf yazıcı bile kaçarak gitti.

Barcelonadayken de mi trabzon diye içi yanıyordu.
Normal zekaya sahip hiçbir birey galatasarayda oynarken trabzon diye yanmaz anlamıyorum bundaki beyni. Her maç sakatım.
Gitmek istiyorsan git o zaman menajerine söyle gitsin trabzonla anlaşsın getirsinler para + futbolcu bizde tamam diyelim.
Bence bir yerede gidip oynamak istemiyor babasına göre konuşuyorum mutlu olduklarını söylüyorlar. E oynamadıkları ortada gidip oynamaya da yanaşmıyorlar yatmaktan mutlu herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt