- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
son dakıka bılgısıne gore gencler kampa goturulmucek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir insan trabzonspora niye gitmek ister yav. 1 sene önce Barcelona'da oynayan herif trabzon için yanar mı yav. Yer sofrası çeyizin arkasında yedi beklemeyi mi hayal ediyormuş, hayatında kaç kere trabzona gitmiş ve 2 günden fazla kalmış da bu istek.
Skora göre yorum yapan biri değilim ama 3-0 dan 4-3 maçı da getiriyorlarsa bı zahmet gitmesinlerson dakıka bılgısıne gore gencler kampa goturulmucek
Biz bize soven adami niye istedikanlamadığım 3 büyüklere havaalanında sövecek ben tsliyim kadar tslisin de niye geldin en başta
Bernat net bir transfer olur normalde 30 yaş bek istemem kalite oyuncuya hayır demem.Alex Telles bizdeyken gelişime açık bir oyuncuydu Porto da üstüne koydu sonra paket oldu istemem.Telles yerine Bernat'ı düşünsek daha ideal olur bence.
Ali Koç gibi otobüsle gonderelimavusturya kampına 7 tane altyapı götüreceğiz + miçö denen zırzop gereksiz
uçak bilet 400 x 8 = 5000 euro
otel masrafı 2000 x 8 = 16000 euro
bunlar camış gibi yemekde yer hele trde et yiyemiyorlar steake abanırlar direkt
kişi başı 10 gün toplam 1000 x 8= 8000 euro
bunlar içecek filanda içer 200x 8 = 1600
ıvır zıvır giderler çıkar 200x 8= 1600
bunlar için toplam çöpe atılacak para 32200 euro harcayacağız x 30 tlye vurunca 966000 tl
yani 10 gün kamp için boşa giden 1 milyon tl !
Yav benim de sülalem trabzonlu al götür trabzona 5.günün şafağında bir şekilde trabzondan kaçmak için çabalarım.tanıyanları ile konuşsanız anlarsınız abi
trabzonlu aile bunlar ordan tsliymiş
Bence bir yerede gidip oynamak istemiyor babasına göre konuşuyorum mutlu olduklarını söylüyorlar. E oynamadıkları ortada gidip oynamaya da yanaşmıyorlar yatmaktan mutlu herhalde.Yav benim de sülalem trabzonlu al götür trabzona 5.günün şafağında bir şekilde trabzondan kaçmak için çabalarım.
Trabzon dışındaki trabzonlular bile trabzon mu diğer 3 büyük mü tartışmasına girsen 100 kişiden 1 tanesi falan trabzon diye yanar o da bize mi denk geldi anasını satayım. 22 yaşına kadar trabzonda yaşayan yusuf yazıcı bile kaçarak gitti.
Barcelonadayken de mi trabzon diye içi yanıyordu.
Normal zekaya sahip hiçbir birey galatasarayda oynarken trabzon diye yanmaz anlamıyorum bundaki beyni. Her maç sakatım.
Gitmek istiyorsan git o zaman menajerine söyle gitsin trabzonla anlaşsın getirsinler para + futbolcu bizde tamam diyelim.
altyapıdan sen sorumlusun sergenMidso ve cicaldau dehlenmeli hemen
Muhtemelen Ndombele o yüzden gereksiz transfer olur Parades gelsin daha iyi bir an önce bitirelim.