Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mauro İcardi + Leandro Paredes + Juan Bernat

Parissaray yükleniyor ️ Şampiyonlar Ligi en büyük hedef.
InCollage_20230706_110656209.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Utkucan’ın en başarılı üç scout transferini söyler misiniz?
Scout ekibini sadece Emre utkucana indirgemek gereksiz. Bazı arkadaşlar isimler vererek belirtmiş. Ayrıca geçmişte önerilen çoğu futbolcuyu alamadık yada tercih etmedik. Bir çoğunda standart üstü performans sergiledi. Zaten lig kistasinda bizim scout ekibi üzerine ekip yok. Ama Avrupa ile yarışa girilecekse ekibi daha güçlü kılacak kişilerinde dahil olması lazım. Zaten çıkan haberlerde bu konuda da çalışmaların olduğu goruluyor.

Önerme yok, içten içe Utkucan’a giydiriyordum da acımasız olmasın diye hızlıca bir sorayım dedim.

Adamlardan çıkan iki eleman biri Bayern’de biri Madrid’de. İnsan ister istemez içleniyor.
Böyle bir şey genç oyuncu transferinde ellerini kolaylaştıracak. Bak bizden buralara gidebilirsin diye ikna kapasiteleri artacak. Sırf bu çarkı döndürmek için bile büyük kulüplere senede veya iki senede bir oyuncu göndermek lazım.

Önerme yok, içten içe Utkucan’a giydiriyordum da acımasız olmasın diye hızlıca bir sorayım dedim.

Adamlardan çıkan iki eleman biri Bayern’de biri Madrid’de. İnsan ister istemez içleniyor.
kim'i biz de istemiştik yaw o sıra ödeme ve çıkış maddesi yüzünden olmamıştı

valla victorr'a ayıp edip ekmegini dde iyi yediler.

arda istisnai örnek yaw

Muhtemelen gönderilecekler;

Midstjö - 1 milyon Euro / Yıllık ücret
Morutan - 600 bin Euro
Cicaldau - 800 bin euro
Taylan Antalyalı - 200 bin Euro
Emre Kılınç - 1.3 milyon Euro

Bu isimlerden zararsız çıkılırsa, Icardi'ye verilecek paranın bir kısmı kendi içimizde çözülmüş olur.

Torreira’dan daha iyisini almak için çok büyük rakamları vermen gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt