Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Çok sık sakatlaniyor yoksa kaliteli oyuncuBernatı istemiyormusunda gelmez demedin renktaş
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sık sakatlaniyor yoksa kaliteli oyuncuBernatı istemiyormusunda gelmez demedin renktaş
Çok sık sakatlaniyor yoksa kaliteli oyuncu
Bi yerden duyuyorlar galiba
Bundan emin misinÇok sık sakatlaniyor yoksa kaliteli oyuncu
Çapraz bağı kopmuş ondan bahsediyorlar sanırım birde 2 sayfa olunca böyle bir söylem oluşuyor.Bundan emin misin
bırakmaya niyetliler görünen o.fransızlastıracaklar psgyi,o yüzden daha cok kişi gidecekmiş abi.altyapıdan da birini verseler keşkeBernat'i dusuk bir meblag birakirlarsa bize, bence almaliyiz. Gecen sene iyi kotu 2000 dakika forma giymis. Oyle ciddi bir sakatlik da yasamamis. En kotu sakatligi capraz bagi kopmasiydi ama aradan neredeyse 3 yil gecmis.
Morutan'ın durumu bence bambaşka Sergen. 2. yarının başında girdi zaten oyuna, gençlerin hepsinin yığıldığı anlardan önce oyundaydı. Topla oynamak istemiyor gibi bir görüntüsü vardı, isteksiz olduğu her halinden belli oluyor çocuğun. Sıfır hareketlilikle bitirdi maçı. Belki ben yanlış bir izlenime kapılmışımdır, bilmiyorum ya da çok yorgundur ama olmayacak belli. Mentali güçlü olmayan futbolcular maalesef bu seviyede barınamıyor. Çok umutluydum kendisinden ama belli ki bizimle olmayacak. 1-2 maçını daha izleyelim, dediğim gibi belki de ben yanılıyorumdur ama dün oynanan maçta gençlerle oynayıp kendini gösterememesinden daha büyük sorunları var saha içinde.bi sözüm de okan buruga.dün morutanı ilkyarıdaki yedeklerle oynatmalıydı.2.yarı 10 gencle beraber saldı sahaya.bu yanlıs,en az 9 genci aynı anda oynatmak kadar yanlıs.
2.cisi altyapı hocalarında ciddi sorun var,u15 takımı bile geriye gitti.yazık gunah.a takıma özel yetenek veya hazır olarak kim görülyosa o alınmalı.ali yesilyurtun bir sürü eksigi var,süleyman lus artık bitmiş.a takımda işi ne?arda yavas bile üzerine koydu aliden gerideyken,arda en azından topu oyuna cok iyi sokuyo bir stoper olarak.
şurda kampa alacaksan berk kızıldemir ve yasına bakmadan furkan kocagı direkt alacaksın.
artı efe akman,emirhan.baran ve hamzayı da kiralık verceksin memnun degilsen ama onlar yine kampa alıncak.hamzanın sakatlık sorunu vardı,baranda zaten nerdeyse hiç oynamadı a takımda.bişeyler düzgün yapılmalı,taraftar çöp çekemez benim altyapı oyuncuma,orda kötülerin yanında iyileri yiyemez
o isteksizlik zaten sorun,kampa alınır yine aynı görünürse satılır.yoksa zaten kiralık gider.acıkcası dun oynamayan emirhan kayar ve caner doganı kazanalım daha iyi derimMorutan'ın durumu bence bambaşka Sergen. 2. yarının başında girdi zaten oyuna, gençlerin hepsinin yığıldığı anlardan önce oyundaydı. Topla oynamak istemiyor gibi bir görüntüsü vardı, isteksiz olduğu her halinden belli oluyor çocuğun. Sıfır hareketlilikle bitirdi maçı. Belki ben yanlış bir izlenime kapılmışımdır, bilmiyorum ya da çok yorgundur ama olmayacak belli. Mentali güçlü olmayan futbolcular maalesef bu seviyede barınamıyor. Çok umutluydum kendisinden ama belli ki bizimle olmayacak. 1-2 maçını daha izleyelim, dediğim gibi belki de ben yanılıyorumdur ama dün oynanan maçta gençlerle oynayıp kendini gösterememesinden daha büyük sorunları var saha içinde.
Başka bir oyuncuyla karıştırdım o zaman kusura bakmayin adamın da günahını aldık
h.oTraore diye birini alabiliriz gibi geliyor