Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernat'i dusuk bir meblag birakirlarsa bize, bence almaliyiz. Gecen sene iyi kotu 2000 dakika forma giymis. Oyle ciddi bir sakatlik da yasamamis. En kotu sakatligi capraz bagi kopmasiydi ama aradan neredeyse 3 yil gecmis.

Çok sık sakatlaniyor yoksa kaliteli oyuncu

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1688638692342.webp

Bernat Angelino'dan bile daha kaliteli olabilir bence ayrıca geçen sezonda PSG'de baya maça çıkmış sol beke ciddi bir kalite getirir. Maliyeti önemli elbette ama Telles veya Rogerio seçeneklerinden daha heyecan verici bir hamle olurdu. Paredes ve Icardi görüşmelerinin olması da bu hamleyi daha makul bir noktaya getirebilir, Şahsen Bernat ismine olumluyum.

Bernat'i dusuk bir meblag birakirlarsa bize, bence almaliyiz. Gecen sene iyi kotu 2000 dakika forma giymis. Oyle ciddi bir sakatlik da yasamamis. En kotu sakatligi capraz bagi kopmasiydi ama aradan neredeyse 3 yil gecmis.
bırakmaya niyetliler görünen o.fransızlastıracaklar psgyi,o yüzden daha cok kişi gidecekmiş abi.altyapıdan da birini verseler keşke

bi sözüm de okan buruga.dün morutanı ilkyarıdaki yedeklerle oynatmalıydı.2.yarı 10 gencle beraber saldı sahaya.bu yanlıs,en az 9 genci aynı anda oynatmak kadar yanlıs.

2.cisi altyapı hocalarında ciddi sorun var,u15 takımı bile geriye gitti.yazık gunah.a takıma özel yetenek veya hazır olarak kim görülyosa o alınmalı.ali yesilyurtun bir sürü eksigi var,süleyman lus artık bitmiş.a takımda işi ne?arda yavas bile üzerine koydu aliden gerideyken,arda en azından topu oyuna cok iyi sokuyo bir stoper olarak.

şurda kampa alacaksan berk kızıldemir ve yasına bakmadan furkan kocagı direkt alacaksın.
artı efe akman,emirhan.baran ve hamzayı da kiralık verceksin memnun degilsen ama onlar yine kampa alıncak.hamzanın sakatlık sorunu vardı,baranda zaten nerdeyse hiç oynamadı a takımda.bişeyler düzgün yapılmalı,taraftar çöp çekemez benim altyapı oyuncuma,orda kötülerin yanında iyileri yiyemez
Morutan'ın durumu bence bambaşka Sergen. 2. yarının başında girdi zaten oyuna, gençlerin hepsinin yığıldığı anlardan önce oyundaydı. Topla oynamak istemiyor gibi bir görüntüsü vardı, isteksiz olduğu her halinden belli oluyor çocuğun. Sıfır hareketlilikle bitirdi maçı. Belki ben yanlış bir izlenime kapılmışımdır, bilmiyorum ya da çok yorgundur ama olmayacak belli. Mentali güçlü olmayan futbolcular maalesef bu seviyede barınamıyor. Çok umutluydum kendisinden ama belli ki bizimle olmayacak. 1-2 maçını daha izleyelim, dediğim gibi belki de ben yanılıyorumdur ama dün oynanan maçta gençlerle oynayıp kendini gösterememesinden daha büyük sorunları var saha içinde.

Morutan'ın durumu bence bambaşka Sergen. 2. yarının başında girdi zaten oyuna, gençlerin hepsinin yığıldığı anlardan önce oyundaydı. Topla oynamak istemiyor gibi bir görüntüsü vardı, isteksiz olduğu her halinden belli oluyor çocuğun. Sıfır hareketlilikle bitirdi maçı. Belki ben yanlış bir izlenime kapılmışımdır, bilmiyorum ya da çok yorgundur ama olmayacak belli. Mentali güçlü olmayan futbolcular maalesef bu seviyede barınamıyor. Çok umutluydum kendisinden ama belli ki bizimle olmayacak. 1-2 maçını daha izleyelim, dediğim gibi belki de ben yanılıyorumdur ama dün oynanan maçta gençlerle oynayıp kendini gösterememesinden daha büyük sorunları var saha içinde.
o isteksizlik zaten sorun,kampa alınır yine aynı görünürse satılır.yoksa zaten kiralık gider.acıkcası dun oynamayan emirhan kayar ve caner doganı kazanalım daha iyi derim

Uğurcan
Boey Nelsson Abdülkerim Bernat
Torreira Parades
Zaniolo Kamada Kerem
İcardi

Böyle bi kadro olursa Avrupa ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt