- 3 Temmuz 2012
- 138.010
- 86.869
- 5.338
marcao gs tarihinin en iyi stoperi diyenleri gördük
ne kadar acı verici
ne kadar acı verici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde olsa gitmezdiBu arada satış işini fb bizden iyi yapıyor. Arda bizde olsa muhtemelen 12 milyon+kardan yüzde 20ye giderdi fazlasına satamazdık
Bu arada satış işini fb bizden iyi yapıyor. Arda bizde olsa muhtemelen 12 milyon+kardan yüzde 20ye giderdi fazlasına satamazdık
Mert Müldür veya Emre Can'ı alırlar.
koca zahasin
aldigin tekliflere bak yahu
kesin gururu kirilmistir
Haftalık 200,000 pound un nesi kötü teklif yav aksine para olarak baya iyi.koca zahasin
aldigin tekliflere bak yahu
kesin gururu kirilmistir
Bizim listemizdeyse kesin talip olurlar.Fener orta sahaya bol oyuncu almayi sever, ben Kerem Demirbay hamlesi bekliyorum acikcasi.
Topculari sadık çünkü, marcao gibi gidecem diye kudurmuyor, boey gibi medyaya beni artık salsinlar diye açıklama da yapmıyor,bizimkiler bunca başarıya rağmen kaçmak istiyorlar
Haftalık 200,000 pound un nesi kötü teklif yav aksine para olarak baya iyi.
ZırvacaTopculari sadık çünkü, marcao gibi gidecem diye kudurmuyor, boey gibi medyaya beni artık salsinlar diye açıklama da yapmıyor,bizimkiler bunca başarıya rağmen kaçmak istiyorlar
Gavur FredYali cocugu bir yerine kina yaksin simdi, Arda'ya güvenerek yerli kurali devam etsin diyordu. Takimlarin yerlilerine bakarsak en kaliteli yerliler bizde.
GS: Abdülkerim, Kaan, Emin, Kazimcan, Berkan, Kerem, Yunus, BAY, Taylan, Emre, (Yusuf).
FB: Altay, 2x Irfan Can, Samet, Serdar Aziz, Gavur Fred, Ismail, MHY, Emre Demir, Emre Mor, Serdar Dursun.
BJK: Mert, Ersin, Tayyip, Necip, Emrecan, Umut, Onur, Salih, Cenk.
TS: Ugurcan, Hüseyin, Eren, Dogucan, Dorukhan, Abdülkadir, Bozok
Fener'de kagit üstünde cok yerli var ama mesela yukarida bizim yerlilerden Taylan, Emre ve Yusuf disinda hepsi ilk 11 oynayabilecek düzeyde topcular. Fener'de ilk 11 oynayabilecek adamlar Altay, Kahveci, gavur Fred ve biraz Emre Mor. Digerleri ya yetersiz ya da cok kötü.
Topculari sadık çünkü, marcao gibi gidecem diye kudurmuyor, boey gibi medyaya beni artık salsinlar diye açıklama da yapmıyor,bizimkiler bunca başarıya rağmen kaçmak istiyorlar