Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.731
- 15.420
- 2.323
Twitterım yokkiÖyle olmuyor işte örnek veriyorum senin Twitter’a girip “BOEY 30 MİLYON LEN” hiç bir yere varamiyorsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitterım yokkiÖyle olmuyor işte örnek veriyorum senin Twitter’a girip “BOEY 30 MİLYON LEN” hiç bir yere varamiyorsun
psgnin sahibi bayagı fakir diger araplara bakıncaPSG'nin sahibi ya Galatasaray ya da burada kalirsin derse ( kadroda yok) mecbur bize gelecek.
Yeryüzünde emre kaplandan kotü tek muhabir olabilir oda burhancan.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
medya gücü taraftarın digital platformdaki aynasıdır, biz ne güne duruyoruz
Biraz çelişkili bir durum olmuş rdaşTwitterım yokki![]()
Fakir hali bizi 10'a katlar. Ancak yuksek bonservis teklif ederlerse evet diyebilir.psgnin sahibi bayagı fakir diger araplara bakınca
Emre kaplan muhabirliği bilmiyor direkt twitterdan bakıp yazıyor ama burhancanda kötü niyet seziyorumyok be burhan iyidir yine kaplandan
Okan Özkan bu pahalılıkta nerden bulduysa bir bidon benzinle geldi , bende benzin boşa gitmesin dedimBiraz çelişkili bir durum olmuş rdaş![]()
2 güne katilirlarboey ve nelsson katıldı mı takıma
okan hoca tier 5Tibet töre mi konuşuluyor şimdi de.Ben 4 sayfa önce paylaştım o kolpaciyi.neyse akşam bakalım okan hoca ne diyecek