Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünyanın her yerinde çok çok yetenekli 1-2 topçu olur altyapılarda
diğer çocuklar onları antreman partneri olur sadece

bizde ki sorun çok çok yetenekli kimse yok

onun için altyapıda şampiyon olmuşun fln birşey ifade etmiyor

ben ayriyeten daha hiçbir takımda aynı yaş kategoride bir takımın en az 5-6 tane üst seviye topçu çıkarfığını görmefim duymadım

Torpil lafım hatalı oldu aslında, demek istediğim bir dönem emre çolak vardı, yunus celil Atalay gibi geleceği parlak ve izleyince yetenekli olduğunu anladığımız oyuncular vardı( Atalay ve celil gelişim gösteremedi) şimdi kim var ? Topu ayağına alınca heyecan veren kim var ? Bir tek bir hazırlık maçında oynayan solak di Maria tipli bir eleman vardı, topu alınca yetenekli olduğunu hissetmiştim ama ne oldu ayrıldı galiba. İnsan biraz adam geçen, dribling yapan oyuncu arıyor ama yok, bu da bir eksiklik bana göre

Lisanslı tüm oyuncuların oynatılabileceği u23/rezerv takımlar kurulup profesyonel liglere entegre edilmeli. Alt yaş kategorilerinde oynamanın 17/18 yaşından sonra oyunculara katacağı hiçbir şey yok.

ali turap
jankat
emin

bir nebze metehanıda

ayrı tuttuk

şimdi allahını seversen süleyman luşun topla bağını gördükten sonra ne bekleyebilirsin

veyahut baranın 2 metre yanında ki adama pres yapmaması kendini o yaşda regista sanması filan
Jankat ne yav bok gibi kaleci

Turap iyi topçu, bir şekilde sıyırır kendini
Emin zaten tuttu, 2 sene Bolu’da sürününce.

Baran altta da çok popüler bir çocuk değildi, 10 numaraydı orada yaşı büyüyünce fark yarattı. Bartuğ onun yaptığı işi on kat daha iyi yapıyordu.

Olm Luş 25 yaşına geldi, Yunusların tayfadan o zaten, sol bek yok diye koymuştur.

Efe var Berk var, bunlar sıyrılabilir. Caner Doğan da geç parladı ama Efecan gibi bir topçu olabilir.

Zamanında ekibimize laf atan tjkli leğeni almak gibi 1 hata yapmayız inş

Jankat ne yav bok gibi kaleci

Turap iyi topçu, bir şekilde sıyırır kendini
Emin zaten tuttu, 2 sene Bolu’da sürününce.

Baran altta da çok popüler bir çocuk değildi, 10 numaraydı orada yaşı büyüyünce fark yarattı. Bartuğ onun yaptığı işi on kat daha iyi yapıyordu.

Olm Luş 25 yaşına geldi, Yunusların tayfadan o zaten, sol bek yok diye koymuştur.

Efe var Berk var, bunlar sıyrılabilir. Caner Doğan da geç parladı ama Efecan gibi bir topçu olabilir.

jankat minimum bir günay güvenc okan koçuk olur
maximumunu göreceğiz

Jankati yüksek pay ve düsük bonservisle Avrupaya yollayalim. Orda tutunursa iyi para kazandirir.

Jankat'ı u19da baya bi izledim ya çok iyi oynayıp acayip kurtarışlar yapıyodu ya da abuk subuk goller yiyodu istikrarı yok.Atakan Ordu son yıllarda gördüğüm en potansiyelli Gs Altyapı kalecisi olursa ondan olur.

Hagi’yi şu anki Sabitzer falan zanneden ciddi kitle var forumda.

19unda bizi ŞL finalinden eden adamdır Hagi. Maradona’yı milli maçta sahadan silen adamdır keza. Tutunamasa da hem Real hem Barca yaptı, dünyanın en iyi oyuncularından biriydi zaten.

Morutan geldiği dönem bir Rumen yorumcu, Hagi gibi oyuncular dikta rejiminde mücadele etmeyi öğrenerek, çile çekerek büyüdüler, şimdikiler mental yönden kendi kendilerine bir şey başaramaz durumda demişti, işin o boyutu da var. Sürüklüyordu peşinden takımı.
Abi ben küçükken hagiyi süper kahraman gibi bir şey olarak görüyordum öyle anlatılıyordu hiç unutmam gsli olmayan ilkokul arkadaşlarım sizde önceden hagi diye biri varmış herkesi yeniyormuş falan derlerdi, her gün hagi forması şortu giyip sokakta top oynuyordum yerini kimse alamaz

Hagi’yi şu anki Sabitzer falan zanneden ciddi kitle var forumda.

19unda bizi ŞL finalinden eden adamdır Hagi. Maradona’yı milli maçta sahadan silen adamdır keza. Tutunamasa da hem Real hem Barca yaptı, dünyanın en iyi oyuncularından biriydi zaten.

Morutan geldiği dönem bir Rumen yorumcu, Hagi gibi oyuncular dikta rejiminde mücadele etmeyi öğrenerek, çile çekerek büyüdüler, şimdikiler mental yönden kendi kendilerine bir şey başaramaz durumda demişti, işin o boyutu da var. Sürüklüyordu peşinden takımı.

Hagi dünyadaki antrenman disiplini en fazla olan oyunculardan birisiydi futbolu bırakmasının sebebi olarak artık antrenman yapmaktan sıkıldığını söylemişti yoksa sahada yine oynar golü pasını atardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şenol bu halilide parlatırsa yuh derim artık
malum herif tüm hucum oyuncularını parlatıyor birşekil
istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki

ön alan baskısı yapmayan tembel adamın teki normalde
hiç şenolluk adam değil normalde

şenol bu halilide parlatırsa yuh derim artık
malum herif tüm hucum oyuncularını parlatıyor birşekil
istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki

ön alan baskısı yapmayan tembel adamın teki normalde
hiç şenolluk adam değil normalde
Sol tarafta kullanıp cenke verdiği rolü verebilir

Halil için bjk son şans orda da mıy mıy takılırsa pttye kadar düşer o yüzden parlama ihtimali var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt