Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.214
- 18.381
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyşşşşşşşşşşşş

mertens kalır son bir cl oynamak isterde
suudi pazarını portekizliler ele geçirmiş deniyor
ben oliveranın oraya gideceğini düşünüyorum
Şu adamı sola atıp keremi 10 no da oynatsak nasıl olurcimbombomun cocugu saint maximin
Fofana bizim gol yükümüzü çekemezfofana ile görüşmeler vardı,olabilir belki.moise kean de agustosta belli olur.ona da ilgimiz varmıs,italya basını yazdı bikaç kere.newcastle hucuma adam almadan maximini salmayacak zaten
ben böyleyim,huyum kurusun.moise kean ve fofana kiralık.maximin bonservis diyelimSenin de ortan yok renktaş. Altyapı oyuncularını övüp forvete 50m euro saçmışsın
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
manyak bi yetenek ya.fransadayken de cok istiyodum.newcastle ön tarafa şaşalı transfer yaparsa gönderecekŞu adamı sola atıp keremi 10 no da oynatsak nasıl olur
Şu adamı sola atıp keremi 10 no da oynatsak nasıl olur
Katılıyorum 6-7 ideal. Lakin kanatlarda Zaniolo, Kerem, Yunus, Barış varken bu maliyete girmek ne kadar gerekli? Rashica'nın çok faydalı olduğunu özellikle CL maçlarında daha elzem olacağını düşünüyorum bu arada. Bizim için en hayırlısı Juve'nin Chiesa'yı satıp Zaniolo'yu 35 alması ve bizimde bu para ile çok iyi bir forvet arkası, sol bek ve 6-8 no almamız olacak sanırım.6-7 normaldir. Ne bekliyo burdakiler? 3-4e falan alabilecegimizi mi? 27 yasinda taş gibi topcu
Ah gsc ahhhhh
Masonum ağzından bal damlıyor..Bu herif Selçuk gibi kendini salacak diye çok tirsiyorum
italyan dazn atalanta ve Galatasaray maximini istiyor dedi bikaç gun önceya abicim maximini nasıl alıyorsunuz ya
bu nasıl bir hayal
ncastle bıraktığı an en kötü ihtimsl yıllık 50 milyona suudilerde