Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Nevz: paredes , rashica çok yakın meşaleleri yakın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bu maliyete aldığımız için malızniye malmıyız
Dayanacak gücümüz kalmadı en azından bir bardak su niyetine kaleci vs açıklasınlar.1 hafta 10 gün = 7-10 gün yada 7+10 gün mü bekleyin diyor?
Günay'ın altyapısı Almanya, Türkiye'de yetişmiş sayılmıyor. 25 kişilik listeye en az 8 Türkiye'de yetişmiş oyuncu (4 tanesi altyapı) kaydetmek gerekiyor. Hiç öyle oyuncun yoksa o kontenjanı boş bırakıyorsun. Onu hiç düşünmemiştim cidden. Batuhan'ı 2. kaleci yazmak avantaj oluyor iş o hesaplara kaldıysa.Nasıl bir engel olabilir Haluk
Barış’a laf anlatmaya çalışman ağlattı.Günay'ın altyapısı Almanya, Türkiye'de yetişmiş sayılmıyor. 25 kişilik listeye en az 8 Türkiye'de yetişmiş oyuncu (4 tanesi altyapı) kaydetmek gerekiyor. Hiç öyle oyuncun yoksa o kontenjanı boş bırakıyorsun. Onu hiç düşünmemiştim cidden. Batuhan'ı 2. kaleci yazmak avantaj oluyor iş o hesaplara kaldıysa.
Nevz: paredes , rashica çok yakın meşaleleri yakın.
evet bu maliyete aldığımız için malız
Genel bilgilendirme gibi yazdım ya FM'de fazla takılmanın yan etkileri.Barış’a laf anlatmaya çalışman ağlattı.
bunlarıda tinere alıştırdılar demek