- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
gs cimbom forumun keratası benim,bu değişmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs cimbom forumun keratası benim,bu değişmez
Hiç bir şeyi açıklamayan adamlar nedense Arda'nın maliyetini komple açıkladılar. Millet de bunları yiyor.Mesela Fener Rossi’ye 10 milyon dolar bonservis verdi. Fener 5.5 olan kısmı açıkladı.
Berisha’ya 5-6 m euro bonservis verdiler birazı sponsorluk üzerinden girdi.
Dzeko’ya verilecek 15 m euronun 5i cepten. Bruma’ya verilen 6.5un 2si maaşına saymaktan geliyor.
Zaten hiç bir şeyin maliyetini açıklamıyor, sebeplerden birisi bu.
Koç seneye gidince Dzeko ve bu sene yapacağı diğer transferlerin ikinci sözleşmelerini ödemeye devam eder mi yoksa gelene bomba mı bırakır?Mesela Fener Rossi’ye 10 milyon dolar bonservis verdi. Fener 5.5 olan kısmı açıkladı.
Berisha’ya 5-6 m euro bonservis verdiler birazı sponsorluk üzerinden girdi.
Dzeko’ya verilecek 15 m euronun 5i cepten. Bruma’ya verilen 6.5un 2si maaşına saymaktan geliyor.
Zaten hiç bir şeyin maliyetini açıklamıyor, sebeplerden birisi bu.
camiler rastalı adam kaynıyor. karistirdin muhtemelen.sacha boeyı bugun cumada gördüm saclardan direk anladım
gidecek gibi durmuyordu
Öder muhtemelen.Koç seneye gidince Dzeko ve bu sene yapacağı diğer transferlerin ikinci sözleşmelerini ödemeye devam eder mi yoksa gelene bomba mı bırakır?
bence arda transferinde sponsor olayi vardir arda beko olayi gibi realin cebinden 10 falan ciktiysa hic sasirmamHiç bir şeyi açıklamayan adamlar nedense Arda'nın maliyetini komple açıkladılar. Millet de bunları yiyor.
camiler rastalı adam kaynıyor. karistirdin muhtemelen.
Fotoğraf bile çektirmiş Recep.
bonusların içinde arda brezilya milli takımında oynarsa 7 milyon euro falan gibi maddeler vardır bence tamamen şişirme amaçlıdırHiç bir şeyi açıklamayan adamlar nedense Arda'nın maliyetini komple açıkladılar. Millet de bunları yiyor.
15 gündür santrafor yok diye böyle bağırıyoruz harbiden