Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar kulüp aldı Fransa’da, oraya kiralarlar.

Gitmiyorsa da ilk 11 oynayacağı başka yere gitmek ister.

Hem Icardi hem Fofana hele imkansız. Anca kimse almayacakta kiralayacaklar.
strasbourgu istememiş.union berlin işi de olmadı galiba.agustosa kalırsa belki alırız

Bu Hırvat sol bek nerden çıktı?

yusuf demir mevzusu nasıl sonuclanacak bilmiyorum.cicaldau ve morutan elden cıkmadan genc birine yatırım yapılmamalı

Zaniolonun 10 numaralığı mı kalmış yav. Eski zaniolo yok artık alıp çalım atarak gitsin.
Şu an zanioloya sor seni ne yapalım diye kanat yapın abi der.
10 numarada çok söversiniz ve gerek yok çocuğun gururunu kırmaya. Sağdan yardırarak gidiyor mis gibi yeri geliyor ortaya maç içinde geçiyor zaten.
Adam gibi oyun kurucu ile boşa kaçırdığın sürece kanatta daha çok performans alırsın.

Zaniolonun 10 numaralığı mı kalmış yav. Eski zaniolo yok artık alıp çalım atarak gitsin.
Şu an zanioloya sor seni ne yapalım diye kanat yapın abi der.
10 numarada çok söversiniz ve gerek yok çocuğun gururunu kırmaya. Sağdan yardırarak gidiyor mis gibi yeri geliyor ortaya maç içinde geçiyor zaten.
Adam gibi oyun kurucu ile boşa kaçırdığın sürece kanatta daha çok performans alırsın.

Futbolu bilmiyorsun daha kötüsü bilmediğini bilmiyorsun . Eski zaniolo yok demişsin zaniolo hep böyle bir oyuncuydu internette iki video izleyip on satırlık yorum yapabilecek bilgiye eriştiğini sanıyorsun zaniolo 10 numara da oynadı fakat her 10 numara yani ofansif ortasaha oyun kurucu değildir zaniolo serbest oyuncu rölünde forvete yakın şekilde oynadı ve şu anki zaniolonun aynı özelliklerindeydi . 15 senenin üzerinde bu forumu takip ediyorum normalde yorum atmıyorum ama bazen gerçekten bu kadar cehalete dayanamıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boey kalacaksa sol bek hedefimiz değişmeli, daha defansif birini almalıyız. Var mı gündemde böyle birisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt