Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstiyoruz da, istemek farklı o istediğin rakamı alabilmen farklı. Aklı başında herhangi bir kulüp bu adama 300 bin euro bile vermemeli mesela. :D

Raşit için 7 mi istiyorlar, alma aga. Dünyada kanat mı bitti anasını satayım. 7 milyona öküz alınır yav.
7m a bana 3 tane kanat söyle hemen maaşı 1,5-1,750 olacak

4ad49dd005e446f86339f7f77477d2f5.jpg

Sosa ve Paredes

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sol beke 10 mil € civarı para bayılıp yerli kuralını nasıl çözeceğiz acaba? paredes, sosa, icardi hepsi gelsin de 3. yerli olayını muslera dışında çözemiyorum...

Avrupa futbolu özelinde evet, Türkiye ligi için hayır. Onyekuru seni şampiyon yapmadı mı?
Valencia bile 30 gol attı bu ligde.
Bu ligde hızlı oyuncunun iş yapmama ihtimali yok gibi bir şey.
Şimdi mevzu Keita idi sen Onyekuru'yu örnek veriyorsun. Bunların ikisi aynı tipte oyuncular değil. Valencia demişsin onun da ilk cümlemdeki ikiliyle zerre alakası yok. Diğer yandan, Avrupa takımlarıyla rekabet amacıyla kurulmuş bir takımın çıtası Türkiye ligi olamaz. Her hızlı oyuncu da bu ligde iş yapmıyor, bu sav tamamen zırva bir ezber. Senle düşük zekalı futbolcu transferi hususunda anlaşmamız mümkün değil o sebeple bu konuda tekrar tekrar tartışmaya lüzum yok, futbol konuşuyoruz atletizm değil.

Paradesi filan alın artık. Uyum yakalamamız lazım. Torreira yok. Forvette alinm en azindan bu 2 bolgeye alin

GS zahayla ilgileniyor haberinde de muhtemelen fbyi bilmedikleri için direkt TR’den bizi yazmışlar

bu arda güler Barça haberleri falan çıktığında da, deco dursun Özbek ile görüşecek, GS oyuncusu arda güler falan yazıyordu yabancı basın

fbyi bilen yok

Sosa'nın Angelino'dan çok daha düşük bir bonservisle alınabileceğini düşünmüyorum kesinlikle.

Stuttgart ligden düşseydi belki. Ama şu şartlarda ona da minimim 10 kağıt isterler. Hatta daha fazla bence.

GS zahayla ilgileniyor haberinde de muhtemelen fbyi bilmedikleri için direkt TR’den bizi yazmışlar

bu arda güler Barça haberleri falan çıktığında da, deco dursun Özbek ile görüşecek, GS oyuncusu arda güler falan yazıyordu yabancı basın

fbyi bilen yok
fbyi altta yazmış adam zaten.fb ve lazionun teklifi vardı ama palacedan düşük demiş.bizim ilgilendiğimiz gercek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt