Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.060
- 25.382
- 3.183
Gala diye bahsedilmesine her defasında orgazm oluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino da gelsin, Sosa’da yedeği olur.
kaç para istiyorlar acaba
10'un altındaysa verelim direkt
Açık açık UEFA Avrupa Kupasını istiyoruz kadrosu oluyor ağabey böyle olur ise. Erden başkana güvenip süreci takip edelim bakalım+
Rashica
Kamada
Antonio
deyip dağılabiliriz sonrasında. Hayırlısı bakalım.

Geçen senede bol bol haber giriyordu fenerliler sağlam kuduruyordur. Arda Güler'in 17.5 m euro opsiyonunu da ilk bu söylemişti. Sahada olduğu kadar dış basında da güçlü olmak lazım.Olm Metecan Fabrizio’yu bağlamış yalnız bariz, herif bizle ilgili haber olunca coşuyor Fener olunca small club havası yaratıyor.

Bernat geçen sene bayağı maça çıkmış, hiç sakatlanmamış. PSG neden bırakıyor ki acaba. 15 maçta 80-90 dk oynamış. Onun haricindeki süreleri ortalama nerden baksan 60 dk.Leipzig’e bonservisi düşürün ayağı işte.
7-8e hangisi olursa alıcaz
Açıkçası Angelino > Bernat > Sosa benim için ama Sosa’yı tanımıyorum pek. Bernat daha iyi ama yaş ve sakatlık durumu riskli olabilir.
Aynen içinden geçmişti oradaki maçta.Okan hocam başakşehire kim sapladıysa teker teker alıyor
angelinoda 1-2 gol atıp karısı yapmıştı galiba bunları
İcardi, Paredes ve Angelino; çok çılgınca değil mi ağabeyUmarım gerçekleşir transferler
+
Rashica
Kamada
Antonio
deyip dağılabiliriz sonrasında. Hayırlısı bakalım.