- 18 Mayıs 2011
- 53.024
- 56.900
- 4.613
Antoniyou mu istemiyorsun hain herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antoniyou mu istemiyorsun hain herif
arkasında bekletmek ile kaleye onu koymak farklı şeyler. mavi kartlı yerli de alınabilir bu aradaBence kova falan değil Günay, Muslera'nın arkasında beklemek için gayet yeterli bende isterim Uğurcan olsun ama şartlar belliyken Günaya hayır demek sol bekte Kazimcanla oynamaya devam etmek demek
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Angelinho özel bir oyuncu tekniği belki Mariano'dan bile iyi lakin hem daha dengeli oluşu, hem maliyetinin muhtemelen daha az olması hem de boyu sebebiyle Sosa bizim takıma daha uygun olmaz mıydı?Angelino![]()
icelim , kuruyemisi ben getiririmBoşver biz cay içelim seninle
San fistigi getir çok severim ama pahaliicelim , kuruyemisi ben getiririm
Bak böyle güzelce anlaşmak varken beni de kendini de geriyorsun ne gerek var yani, benim bildiğim bir mavi kartlı kaleci yok aklıma gelen varsa eğer mantıklı fikirarkasında bekletmek ile kaleye onu koymak farklı şeyler. mavi kartlı yerli de alınabilir bu arada
bunlar kamada yerine chukwueze'yi tercih etmişlerdi, tekliflerini reddetmiş villareal. eğer tekrar teklif yapmazlarsa ibreyi tekrardan kamada'ya kırabilirler
bu süreç baya uzar gibi
Sa adım Azrail
Aksama haluk: bu transferlerde surec hala devam ediyor, bugun den yarina bitecek 1 transfer yokBir günde rashica angelinho haberleriyle herkes canlandı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dengeli bek için yuksek paralar vermeye gerek yok.Angelinho özel bir oyuncu tekniği belki Mariano'dan bile iyi lakin hem daha dengeli oluşu, hem maliyetinin muhtemelen daha az olması hem de boyu sebebiyle Sosa bizim takıma daha uygun olmaz mıydı?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlat, öyle gizemli havalara girmeden;rayting toplamayı beklemeden
Birsey soracagimSa adım Azrail
temmuzun son haftası-ağustosun ilk haftası falan bu aralar belli olur gibiPulisic aldılar. 10 numara sirkülasyonu yoksa ve istiyorsak ciddi adayız bence. Çok fazla isteyecek kulüp yok şu an ama sirkülasyon olursa -Dybala Chelsea vs. konuşuluyor- iş değişebilir