Fatih Aksoy
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2017
- 1.113
- 774
- 713
Dedemin yayinindan anladigim, transfer yapmicaagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mevzu nedir adminimDaha 1 saat önce soyadın Akman olsa alt yapıya girerdin gibi bir mesaj var çünkü. Denildi yani o dediğin.
Kendi üzerine niye alındın bilmiyorum da sabahtan beri ortada DONE olmadan bu imalar yapılıyor ve insanlar sıkıldı.
Sense konuyu üzerine alıp hala uzatıyorsun konuyu, rica ediyorum son verelim artık.
evet emin 100 km öteden belli etti kendini zaten. mesela beknaz bayağı kötü oyuncu yani o fizikle alt seviyelerde iş yapmış muhtemelen ve öyle bir lanse edildi ki sanki yeni bir kun aguero geliyor dersin.
emin gibi yine 100 km öteden belli olan bir oyuncu daha bana göre ali turap. o çocuk da bayağı olacak gibi belli. diğerleri sürpriz olur benim için.
Alakaben ağustosta gidecem datcaya
Param kalmadi@Kolpa Kemal Kürek rodopu Euro'ya bog
Bu Fabrizio yu etmemekten daha beter bir şey yavKadir Çetinçalı Fabrizio’yu takip etmiyorsa kimi ediyor diye baktım, Terimsports’u takip ediyormuş.![]()
Allah'ın kolpacısını ediyor da fabrizio gibi barondan haber hiç almıyor Senin bu yaklaşımın da sığ yalnız. Efe Akman şimdiden yabancı takımlarca takip edilen bir oyuncu ki Roma Zaniolo transferinde oyuncunun öncelik hakkını alıyor mesela bu yetenekte bir oyuncunun soyadı Akman olmasa da kampa alınırdı. Başka yerde gün yüzüne çıkar da çok yanlış sayılmaz Kerem örneği var mesela bizde.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bira içmekle meşguldür diye tahmin ediyorum.Sayın Feramuz Bey nerededir
Dur bakayım, ama ben sahte hesapla takilyom.sadece fabriizo takip ediyom twitterda bi de psg hesaplariniolum açsana linki
aşagıda ki senmisin
Mesajın anlamını bozmuyor bile ama ufak bir düzeltme olsun; Merih, Fener altyapsından kaçıp ilk başta Portekiz'e gitti. Portekiz'de de daha sonra Sporting altyapısına transfer oldu. Son durağı Alanyaspor oldu. Buraya da kiralık gelip kendisini gösterince de Alanyaspor da alıcı buldu ve bonservisini alıp karla sattı yarım dönem sonra.Merih Demiral da fenerde forma şansı bulamayacağını anladığı anda Alanya ya gidiyor oradan İtalya seferi başlıyor. Zeki 2. Ligden Avrupa
her ünlü çocugu demeyelim. bazı unlulerin cocukları hic tanınmıyor. sonradan ogrenince vay be bu falancanın cocugu muymus diyorsun.
Doğru söylüyorsun...Mesajın anlamını bozmuyor bile ama ufak bir düzeltme olsun; Merih, Fener altyapsından kaçıp ilk başta Portekiz'e gitti. Portekiz'de de daha sonra Sporting altyapısına transfer oldu. Son durağı Alanyaspor oldu. Buraya da kiralık gelip kendisini gösterince de Alanyaspor da alıcı buldu ve bonservisini alıp karla sattı yarım dönem sonra.
bende baktım twde bulamadım
onun yerine fbli lincolnun karısının ismini verebilirim
mevzu nedir adminim