Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.320
- 58.489
- 3.383
İnş icardiyi yine 750 bin euro yillik olarak aciklayip butun itleri kudurturuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni muhtemel sol bek
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaç şişe içtin dede fıçıyı komple bitirdin galiba yavRodop: her Twit atılınca gs 1 milyon Euro zarar ediyor![]()
bir maçta fk'den hat-trick yapılır mı yahu, varsın kağnı gibi olsun -da hiç de kağnı gibi değildi bence :d-
hakan ünsalda çok iyi bir bekdi ama hafif kaxmaydı
çok iyi bir golcü bekdi hakan
sana cüsselere bakıp ergün hakandan daha güçlüydü desem inanmazsın ama öyleydi
ayriyeten ergünün tekniği ortaları pasları filan hakan ile kıyas bile yapılmaz
hakanın ergünden tek üstün yanı çabukluğu idi
carlosuda bir üstde yazdım
abi adam bize karşı hiç oynamadı ki?olabilir vallah çok aklımda kalmadı miha
frikilerini hatırlıyorum bir maçda sanırsam 50 metreden filan gol atmıştı
bize karşı oynarken ümit davala yanlış hatırlamıyorsam bunu karısı yapmıştı kağnılığı oradan aklımda kalmış olabilir
Futbol artık çok yüksek paraların döndüğü bir endüstri. Sırf torpil olsun diye daha yetenekli bir oyuncuyu kimse ellerinden bırakıp başka bir yere gitmesine müsade etmez ki takımda oynayamayacak oyuncuları bile bir ihtimal olur mu diye yıllık gelirlerini karşılayıp sağa sola kiralıyorlar. Bu ekonomi içerisinde daha yetenekli bir oyuncuyu paraya çevirme şansı varken ellerinin tersi ile futboldan koparırlar mı? Velev ki kopardılar o çocuğun ailesi alıp o çocuğu başka bir takımda devam ettirmez mi?Bu çocuklar 16-18 yaşlarında.. Evet genç yaşta o olgunluğu ve azmi gösterip aynı şevkle devam eden örnekler olabilir ama her çocuk öyle olacak diye bir şey yok. Bazısı o yaşlarda henüz daha kırılgan olabilir. Şans verilse belki mental olarak da güçlenecektir. Her çocuk bunu 18 yaşından önce öğrenmez. Ciddi üst seviye sporcu olmasına rağmen hala duygusal olan ve baskıyı zaman zaman kaldıramayan örnekler bile görüyoruz. Onlar da kendi alanlarında GOAT olamazlar belki ama bu kötü sporcu oldukları anlamına da gelmiyor. H. Şükür bile mesela duygusal topçuydu, o kadar başarıya rağmen birkaç maç kötü oynayıp gol atamayınca strese girerdi, beklerdik ki bir maç iyi oynasın da açılsın, açılana kadar kanser ederdi bazen. Timo Werner, baskıyı kaldıramadığı çok açık ama hala üst düzeyde futbol oynuyor. Martina Hingis, bir dönemin altın tenisçisiydi, grand slam'leri topluyordu, Steffi Graff'a saçma sapan bir final kaybetti, kariyeri tepetaklak gitti, yani mental olarak belli ki güçlü değildi ama buna rağmen birkaç sene dünyanın en iyi kadın tenisçisiydi. Yani herkes aynı mental güçte olacak diye bir şey de yok. Kerem dirayetliymiş, tebrik ediyorum ama ona yapılanın aynısını başkasına yapılınca "vazgeçiyorsa asla topçu olamazdı" gibi bir durum yok. Gayet de olabilirler. Kerem bile düşünmüş işte bırakmayı. Belki etrafında onu iten ekstra birileri olmasa bırakacaktı. Belki bazı oyuncuların hayatında yoktur öyle onları itecek birileri.
ergun hakan unsalın yedegiydi yav ne anlatıyonhakan ünsalda çok iyi bir bekdi ama hafif kaxmaydı
Ergün'ün bekte defansı problemliydi ya. Özellikle hızlı adam oldu mu kaçırırdı arkaya çok. Çalım da daha kolay yerdi. Zaten orta saha mı bek mi oynamalı falan tartışması çok dönerdi. Orta sahada oynadığı ve iyi performans verdiği dönemleri de hatırlıyorum ben. O yüzden Hakan Ünsal onun önüne geçiyordu bek pozisyonunda. İşin teknik-orta-pas vs boyutunda %100 katılıyorum ama...
abi adam bize karşı hiç oynamadı ki?
Ergün tabi ki iyiydi ama farkettiysen hakan Roberto biraz benzer özellikler. Benim sevdiğim bek türü. Ergünün sağlamlığı biliyorum lakabı kemik adamın. Tekniği orjininin sol açık olması zaten. benim sıralamada hakan 1 Ergün 2. İkisini de çok severim ayrıca...hakan ünsalda çok iyi bir bekdi ama hafif kaxmaydı
Terim girriği gün burak denen ali yancısının kalemi kırılmıştı zaten. Sosyal medya direkt olarak 2'ye bölünmüştü işin özü hiçbir taraf burak denen zararlıyı haklı görmüyordu.Gedson konusunda muhabirlere çok kızmıyorum iyi de yaptılar Burak Elmas'ın ibra edilmemesinde %20 de olsa pay sahibi Gedson transferidir o gün direk başkana yazar alabilecekleri adamı almayıp gittiler Pulgar denen herifi aldılar. Ama iyi ki o dönemleri yaşamışız ve şu an geldiğimiz nokta o olumsuzluklar sayesinde oldu. İlk seçimin son gün iptalinde de çok kızmıştık ama iyi ki iptal olmuş sonunda da Dursun Özbek ve Erden Timur'un geldi bizim geleceğimiz açısından en doğrusu oldu demek ki bazı şeyleri yaşamalıymışız.
Ya bu Arabistan transfer haberlerine bazen çok gülüyorum. Sadece Icardi değil, yaz başından beri bir sürü oyuncu için atıyorum X oyuncuya 4 yıllık toplam 80 milyon dolar diyorlar. Sonra aynı haber dönüyor dolanıyor, kulaktan kulağa yıllık 80 milyona dönüyor. Sonradan haber diye giren yerler yıllık 80m diye giriyor haberi, herkes yıllık 80m reddedilir mi falan tartışıp duruyor...
yok abi oynamadı. miha'nın gs'a karşı maçı yok. yanlış hatırlıyorsun.biz 2001 filan lazioyla oynamadıkmı 1-0 kazanmıştık ümit gol atmıştı o maçda miha yokmuydu?