Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki adam gelmeyecekti duyumcular getirdi adamı:) duyum; ben söyledim size ben söylemeseydim icardi EYT den emekli olup bodrum gümüşlükte yaşayacaktı.

romano mu kolpano ortaya cikacak ama sözde duyumcularin o adamin haberi üzerine twit atmasi tam bir 2yüzlülük. bir halt bilmiyorlar.

Önce ihtiyaç transferini yaptık güzel oldu , sonra da işte diğer ihtiyaç olan sol beki alalım.Gerisini de çıkacağımız sözleşmelere göre alalım.Misal Midtsjo yada Sergiodan çıkarsak 1 orta saha , Yusuf yada Morutandan çıkarsak 1 10 numara ve kanatlardan eksiltme yaparsak bir tane de kanat alalım.Sonra aynı zamanda diğer ihtiyaç olan Türk kaleciyi alalım ve sonra olursa fırsat bekleyelim.

1688898243437.webp

Sanki adam gelmeyecekti duyumcular getirdi adamı:) duyum; ben söyledim size ben söylemeseydim icardi EYT den emekli olup bodrum gümüşlükte yaşayacaktı.
Footmercato 5 gün önce yazdı zaten paredesle beraber.bonuslarla 10-12ye bitiyo dediler özel haberde.angelinoyu nevzat 1 aydır söylüyor, herife inanmadik

Ayrıca hep söylüyorum bu sene eğer kalırsa Zaniolo'nun geçen sene Icardinin yaptığı dominasyonun çok daha fazlasını yapacağını düşünüyorum.Absurt skor hanesi yapabilir , bir de şunun farkında olalım Zaha dahil fener kimi alırsa alsın Zaniolo kalitesinde hicbir oyuncuyu getiremez , Zaniolo öyle bir adam.

Icardiyi ilk bilen foot mercato,angelinoyla anlaşıldığını defalarca söyleyen de 3 haftadır nevzat dindar, 8-9,10 temmuz çok hareketli,haberler duyacağız erden timur diyende benim 7 temmuz gecesi.arada bi gaza gelip ufurenlerden değiliz şükür.kanitiyla,fotosuyla resimleri de atiyoruz yorumları.bazı arkadaşlar gormezden gelip yikima ugrasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt