Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 tane adam gibi muhabiri, cartı curtu yok gsnin
Bu gerçeği kabul edeceksiniz.
Haluk falan geçen sezon çok iyi biliriz.

Aslında bunların hepsini yargılayacaksın kolpalıktan
Kesinlikle. Hepsi ondan bundan gördüklerini paylaşıyorlar, adamların muhabirleri bir haber giriyor 2 güne KAP geliyor ya da gerçekten görüşme oluyor. Bizimkiler haber giriyor giriyor yöneticiler ilk açıklamasında yalanlıyor. Yaptıkları işe ihanet ediyorlar.

Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
Bize patlayacak olarak yorumladım

icardi işi olur olmaz bilmem ama 1 ay öncesinden daha zor malesef

Gecen hafta Rashicanin yakin bir dostuyla konustugumu söylemistim. Transfer Simo da bunlari dogrulamis gibi duruyor.

Simo gercekten de güvenilir bi kaynaga benziyor

Bu hesabın sahibi gssozlukte yazar kaideyi taciz eden istisna bilardisimo diye bi tw hesabida var kendi caplarinda mac yayinlari felan yapiyorlar.Gecen yayinda kendisi soyledi transfersimo hesabını basta tamamen kolpa makara yapmak amacli acmislar sonradan ciddi duyumlar gelneye basladi felan dedi tarzini bende anlamiyorum yoruyor eleman ama kesin güvenilir bilgisi var denemez ama kolpada yapmiyo eleman

takımın hocası tielemansa instagramdan yorum attırırsa

muhabirleri kolpa haberleri paylasır normal yani

bakalım aksam ne olaylar gorecegiz spor digitalde

dönüp dolaşıp konuyu icardiye getirmek gereksiz bence , bu ay sonuna kadar hiçbir yere gitmez ağustosun ortalarına kadarda biryere gitmezse kesin bizde zaten

Öncelikle sol bek ve yedek forvet gelecek gibi. Bu konuda gelir umarım artık.

Bir gün petrol tamamen değerini kaybedip araplar batsa parasızlıktan kaos çıksa yardım etme niyetine girecek ülke varsa yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt