Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi haberle hayattan soğudum lan inşallah gerçek felan değildir İcardi gitse kim gelebilir diye düşünüyorum beni tatmin edecek bilmiyorum. Gerçi ben Belotti gelsin istiyordum ama İcardi kalbimize girdi nasıl olacak bilmiyorum.

İcardiye niye bu kadar takılı kaldınız yahu bu takımdan Drogba geldi geçti bu kadar tantana çıkmadı
Drogba ile icardinin etkisi bir mi biri 29 yaşında geldi 1 yıl oynadı en az 4 sene daha oynayabilir birisi zaten kariyerinin sonunda geldi 1 sene oynadı

Yıllık 40 milyon Euro’yu bırakıp bize gelirse kafa raporu isteyip öyle sözleşme imzalayım İcardi ile.

80 milyon nedir? Yuh yani bence Mauro Icardi defteri eğer bu haber doğruysa kapanmıştır. Hemen vakit kaybetmeden forvet bulmak gerekiyor. Son gün çer çöp almanın mantığı yok.

forumdan ekip kurup, arapların petrol kuyularını ateşe verelim
:D
186880.jpg

Dembele, Iheanacho, Antonio ile görüşmeleri hızlandırabiliriz. Icardi’ye Arabistan’dan çok ciddi teklif geldiğine göre biz de işimize bakalım.

Pulisic > Lyon

25 milyon euro

⌛

Dembele falan kim varsa görüsmeleri hizlandirsinlar en iyisini getirsinler striker kalmadi

Drogba 35 yaşında geldi ve herkes güzel anıları hatırlıyor da son 6 ay sahaya çıkmadan gitti sakatım diyip

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İcardinin kalmasını ben de isterim yanlış anlaşılmasın. Zaten yönetim elinden geleni fazlasıyla yapıyor bu konuda. Benim anlatmak istediğim icardi için fazla beklentiye girmemek lazım gelmemesi durumunda hayal kırıklığına uğramamak için

Bizim muhabirlere ciddi bi ayar cekmek lazım.tibet tore kim tanımıyorum mesela.muhtemelen bjkli bi Gs muhabiri.marco conterio denen dallama kolpa yapinca,guya icardinin temsilcisi ile gorusmus.arabistandan teklif var,daha fazla bilgi veremem demis o da.habere bak 🤥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt