Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.286
- 10.662
- 1.423
Yıllık 20 milyona takım kurulur. İcardi’ye evlada diyeceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman yüzleşecen icardi gitmiş artık kabullenBu italyan medyası son donemde bize karsi surekli ortamı geren,manipule dolu haber yapiyo.Bunlara fena cakmali
Gercekten ciksa keske arabistanda,bizde dertlensek.haberler yalan,haberi yapılan takima dair bilgiler yalan.boyle olunca da bosuna sinir harbi oluyoMuhteşem bir kadro kurmak için erden timur, sponsorluk, şampiyonluk her koşulu sağladık zor bela, bu sefer de s.arabistan meselesi çıktı. Şansımıza ...
Elimde olsa seni engellerdim,biseyi bu kadar dile dolamak hayra alamet olmaz genelde.surekli tekrarlayinca bunlari icardi sana para mi verecekne zaman yüzleşecen icardi gitmiş artık kabullen
boş umut pompalayarak taraftarı umutlandırmıyoruz. cıkan habere göre dogru ise 80 milyona giderElimde olsa seni engellerdim,biseyi bu kadar dile dolamak hayra alamet olmaz genelde.surekli tekrarlayinca bunlari icardi sana para mi verecek
bi bunlar uyanık zaten. ellerinde para yok dilenci gibi dönüyorlar
bi bunlar uyanık zaten. ellerinde para yok dilenci gibi dönüyorlar
Benim adim ve soyadim kadar dogruboş umut pompalayarak taraftarı umutlandırmıyoruz. cıkan habere göre dogru ise 80 milyona gider
seni hiç unutmucaz icardi