- 21 Ocak 2010
- 72.607
- 51.064
- 5.003
son durum nedir icardi arabistana mi ucmus?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum artık bu konu canımı sıktı icardi konusunu kapatalımRecep dusta bari rahat ver.2 saat onceki aciklmayi niye koyuyosun,tibet töre konusuldu
Duşta bile nöbeti terketmeyen gs haberi kovalayan serg'i tebrik ederim.Recep dusta bari rahat ver.2 saat onceki aciklmayi niye koyuyosun,tibet töre konusuldu
bi bunlar uyanık zaten. ellerinde para yok dilenci gibi dönüyorlar
Vallaha renkdas bekleyelim ya da beklemeyelim İcardi tatil yapıyor durum bu.Biz icardinin keyfini bekliyemeyizki aha bir ay sonra ben gelmiyorum.dese yana yana forvet arariz artik
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ondan Bi yol olmaz hocam et mi balık mı belli değil, ayrıca tembel bir tip.2 milyon ise biz alalım Halil'i
Her türlü iş yapar bizde
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu tarz futbolcular için yaşamları çok önemli yoksa şuanda tüm dunyaca ünlü futbolcu lar Arabistana giderdi.ya 40 milyona pisman olsa ne yazar adam 2 senede 80 milyon kazanacak
tum buenes airesi satin alir
Teklifi alan gidiyor zatenBu tarz futbolcular için yaşamları çok önemli yoksa şuanda tüm dunyaca ünlü futbolcu lar Arabistana giderdi.
Tamamdır@Sami Karakoç ben basladim devamini sen getir![]()