Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın açıklamaları izlemedim de hem Mertens hem Yusuf varken 10 numara alıp ne yapacakmışiz acaba bilmediğimiz bir para mı geldi kulübe.10 alacağız bir yedeği yıllık 3 milyon kazanan adam diğer yedeği de 6 milyon euro verdiğimiz adam mı olacak yani

İcardi Ağustos ilk ya da ikinci hafta gibi gelir Eylül 1’e kadar maçlara çıkmaz yine.

CL katılımı alırsak

6 Maç CL
29 Maç Lig
2 Maç ZTK

35-40 arası maça çıkar Avrupa da devam durumuna göre.

Canımızı sıkmayın adam gibi yabancı forvet getirin. GALATASARAY seviyesinde oynayabilecek yerli bir forvet yok.

Hocanın açıklamaları izlemedim de hem Mertens hem Yusuf varken 10 numara alıp ne yapacakmışiz acaba bilmediğimiz bir para mı geldi kulübe.10 alacağız bir yedeği yıllık 3 milyon kazanan adam diğer yedeği de 6 milyon euro verdiğimiz adam mı olacak yani
+zaniolo da 10 numara
Onu çizgiye koymak büyük hata olur

Mertensin 11 oynayacak canı kalmadı uzun süreli, iki sezon önce Napoli onu hamle oyuncusu yaptı bizde tüm sezonu iyi kötü oynadı da bu sene Yusufla, mertensle yürümez 10 numara

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yusuf gider mertens yedek kalır sorun yok

Yerli forvet rotasyonunda Eren Aydın'ı kullansak ve 2 tane yabancı forvet alsak bence daha güzel olur. Barış Alper'de bu rotasyona girer bazı durumlarda. Yerli forvet olarak takıma seviye atlatacak bir oyuncu göremiyorum şu anda açıkçası.

Son düzenleme:
Mertensin 11 oynayacak canı kalmadı uzun süreli, iki sezon önce Napoli onu hamle oyuncusu yaptı bizde tüm sezonu iyi kötü oynadı da bu sene Yusufla, mertensle yürümez 10 numara

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yürümez bence de ama maliyeti çok buranın.Mertensten cikilmadan 10 alınmasına karşıyım ben şahsen.Ondan sonra yönetimdekiler çıkıp para yok diye laf edecekler bir ton.E şimdi birini daha alsak 5 bons 2 maaştan 3 sene kontrat desek Yusuf'la,Mertensle beraber 30m sadece tek mevkiye gömmüş oluyoruz.Bunlar fenerin yapacagi mallıkta hareketler bence biz de yaparsak eğer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt