Bu arada Icardi gercekten 7 milyon istese şimdiye kadar almistik
Olay bence Psg tarafı. Bons vermek istemiyor olabiliriz.
Keza bu adam 1 senedir buradaydı şartları vs soruldu elbet, bizim verebileceğimiz ödeme planları. Bunların hepsi konuşulmuştur.
Ek olarak oyuncuların karakter analizini yapıyoruz denilen ortamda Araplardan şu kadar teklif var benim yeni isteğim şu şekilde bir uçurum olsa çoktan vazgeçmiştik. Çünkü ikisi birbirine uymuyor maalesef.
Bu iş biraz melo transferine benzeyecek gibi.
Arapların da aşamadığı yada aşmak istemediği yer bonservis konusu olabilir. Psg’nin icardidrn gerçekten 15 m gibi bir beklentisi de olabilir.
Serbest olsa ben Araplardan korkardım da Psg de kararlıların ve beleşe suudilere gönderecek kadar keriz değiller. O taraftan bir yoklama olduysa da bi 20 milyonluk bons istenmiştir. Beleş mezar bulucu Araplar bundan dolayı alamıyor bence.
Ek olarak Araplar bu durumu seneye de devam ettirebilir bu icardinin kafasını karıştırıyor muhtemelen.
Bu sene bize gelip Avrupa’da tekrar isim yaparsa bu sefer daha sağlam bir anlaşma alabilir. Ben bizde çok duracağını zannetmiyorum.
Redmond gibi sözleşmesinin son senesi olsa da 1 sene daha kiralarız gibi sonra da burada hevesini alır seneye Arapları soymaya gider.