Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur fofana ya da ihenacho icin londradadir,hirvatistan iptal olduysa bunlar icin oluru vardir birseylerin

Kamada icardi ve sol bek gelse bu yaz bana yeter de artar.

Daha yeni Şenol'un açıklamalarını gördüm.

Ulan sen nasıl birisin? 10 binlerce insan ölmüş, 100 binlerce insan mağdur olmuş hayatı mahvolmuş. Hâlâ utanmadan konuşuyorlar. Bunlar artık insanlık dışı hareketler, TFF de artık bir boka yarasın ve şunlara ceza versin yeter ya.

Zamanında Bursa'dayken burada Şenol'u çok istiyordunuz. O zamanlar da demiştim bu ağlak ve karakter yoksunu adamı bizim kulüpte hoca olarak görmek istemiyorum diye. Zaman beni haklı çıkardı. Karaktersizlik konusunda bambaşka bir boyuta ulaştı.

Bu adam bir de öğretmen. Iyi ki futbola yönelmiş de öğretmen olarak küçük çocukların beyinlerini ve zihniyetlerini zehirlemesinden kurtulmuş ülke.

Ben utanıyorum şu adamı gördükçe kendi hiç utanmıyor. Al 5 puanını da münasip bir yerine sok vicdansız insafsız.

Daha yeni Şenol'un açıklamalarını gördüm.

Ulan sen nasıl bir onun bunun çocuğusun ya. 10 binlerce insan ölmüş, 100 binlerce insan mağdur olmuş hayatı mahvolmuş. Hâlâ utanmadan konuşuyorlar. Bunlar artık insanlık dışı hareketler, TFF de artık bir boka yarasın ve şunlara ceza versin yeter ya.

Zamanında Bursa'dayken burada Şenol'u çok istiyordunuz. O zamanlar da demiştim bu ağlak ve karakter yoksunu adamı bizim kulüpte hoca olarak görmek istemiyorum diye. Zaman beni haklı çıkardı. Karaktersizlik konusunda bambaşka bir boyuta ulaştı şerefsiz.

Bu adam bir de öğretmen. Iyi ki futbola yönelmiş de öğretmen olarak küçük çocukların beyinlerini ve zihniyetlerini zehirlemesinden kurtulmuş ülke.

Ben utanıyorum şu adamı gördükçe kendi hiç utanmıyor. Al 5 puanını da münasip bir yerine sok vicdansız insafsız köpek.
Kafasına peluş geldiği için maçı terkedip, erteleme maçına da çıkmayan adam, göçük altındakiler maçlara çıksaydı diyor. 2 deplasman için aylardır mağduriyet açıklamaları yapan adam, Hatay ve Antep İstanbul'da ( yani her maç deplasman ) oynasalardı diyor. "Adam" kelimesini terbiyeden kullandım.

İcardi transferi bitti birazcık Okan hocanın jest ve mimiklere bakınca anlaşılıyor başka forvet falan yok icardi transferi tamam bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt