Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.650
- 109.474
- 4.878
Plastik birbirine geçirmeli olanlardan miBiz banyo paspası bekliyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plastik birbirine geçirmeli olanlardan miBiz banyo paspası bekliyoz
Adam prezervatif dememis paspas demisPlastik birbirine geçirmeli olanlardan mi
Zaten Sami Yen haber yalanladi.Olay bence Psg tarafı. Bons vermek istemiyor olabiliriz.
Keza bu adam 1 senedir buradaydı şartları vs soruldu elbet, bizim verebileceğimiz ödeme planları. Bunların hepsi konuşulmuştur.
Ek olarak oyuncuların karakter analizini yapıyoruz denilen ortamda Araplardan şu kadar teklif var benim yeni isteğim şu şekilde bir uçurum olsa çoktan vazgeçmiştik. Çünkü ikisi birbirine uymuyor maalesef.
Bu iş biraz melo transferine benzeyecek gibi.
Arapların da aşamadığı yada aşmak istemediği yer bonservis konusu olabilir. Psg’nin icardidrn gerçekten 15 m gibi bir beklentisi de olabilir.
Serbest olsa ben Araplardan korkardım da Psg de kararlıların ve beleşe suudilere gönderecek kadar keriz değiller. O taraftan bir yoklama olduysa da bi 20 milyonluk bons istenmiştir. Beleş mezar bulucu Araplar bundan dolayı alamıyor bence.
Ek olarak Araplar bu durumu seneye de devam ettirebilir bu icardinin kafasını karıştırıyor muhtemelen.
Bu sene bize gelip Avrupa’da tekrar isim yaparsa bu sefer daha sağlam bir anlaşma alabilir. Ben bizde çok duracağını zannetmiyorum.
Redmond gibi sözleşmesinin son senesi olsa da 1 sene daha kiralarız gibi sonra da burada hevesini alır seneye Arapları soymaya gider.
O iş yapmaz , yeni gelin evi tarzıPlastik birbirine geçirmeli olanlardan mi
angelino gereksiz bi transfer olur gs ölçeği bir takım için kimse kusura bakmasın
takımın yıldız hücum oyuncusuna bile vermememiz gereken bonservis + yıllık ücreti sol beke vermemeliyiz.
yani elinde çok potansiyelli Türk bir sol bek varken hem önünü tamamen kapatıyorsun hem de 4 yıl için 20-25 milyon maliyetin altına giriyorsun. hiç ama hiç mantıklı değil.Çok beğendiğim bir topçu ve büyük faydası olur. Gel gelelim maliyet hususunda haklısın. Kazımcan ile rotasyonlu oynayabilecek birini bulsak daha iyi olurdu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Simo denen bence net forumu okuyor ondan 10 dk önce Ziyechi yakın görüyorum yazdım ardından onu yazmış tabi ziyechin storyde varmış ordan da yürümüştür
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne yaşarsanız yaşayın
Bir gün iki yabancı olacaksınız
Ziyech bize yakışır. Arap futbolcu istemem etmem diyenlerin verdiği örnekler Mohammed feghouli falan ki feghouli 2 sene yıldız oyuncuydu bizde millet unutmuşZiyech bence de bize ya da Beşiktaş'a falan gelecek günün sonunda pat diye.
Erden Timur takınca takıyor.
2+1 opsiyon kulüpte. Zaten kuzey Afrikalı hiç istemiyorumZiyech gelirse maksimum 3 senelik anlasilmali
2 sene top oynayıp ( ki bu 2 yılın yarısında performansı yine düşüktü ) 3 yıl alenen yatan şerefsiz feghouliyi anmayalımZiyech bize yakışır. Arap futbolcu istemem etmem diyenlerin verdiği örnekler Mohammed feghouli falan ki feghouli 2 sene yıldız oyuncuydu bizde millet unutmuş
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi