Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben geldımaynen yerini çok bosaltıyo
Uslubumuza dikkat edelim sonra konudan sutlanma yine.erden timur .... diyebiliriz artık
gs defans yapmaz o yüzden problem yokAngelino kaliteli bir oyuncu ama bek olarak -defansif yonu- de zayif maalesef. Dogru isim mi bilemedim, ligde belki cok problem olmaz ama Avrupa maclarinda bilemedim.
hocasıda jesusSaudi Pro League'in dört büyüklerin Al Nassr'da Ronaldo forvet, Ittihad Benzema ve Al Ahli büyük ihtimal Firminho (kesinlesmediyse). Bir Al Hilal forvetsiz ortada kaldi ve sadece o dört büyüklerin bütcesi o kadar yüksekse Al Hilal ancak Icardi için tek talib olabilir Arabistanda.
Ekli dosyayı görüntüle 208800
onur duyarımcaner güney= hıncal uluç
alışıksınız zatenUslubumuza dikkat edelim sonra konudan sutlanma yine.
psikolojik durumun nasıl dostum
faşo danyal koyar amaalışıksınız zaten
faşizmle yönetmeye
bana koymaz
Lukaku icin bastiriyorlardi en son.Saudi Pro League'in dört büyüklerin Al Nassr'da Ronaldo forvet, Ittihad Benzema ve Al Ahli büyük ihtimal Firminho (kesinlesmediyse). Bir Al Hilal forvetsiz ortada kaldi ve sadece o dört büyüklerin bütcesi o kadar yüksekse Al Hilal ancak Icardi için tek talib olabilir Arabistanda.
psikolojik durumun nasıl dostum
Ilave olarak:Saudi Pro League'in dört büyüklerin Al Nassr'da Ronaldo forvet, Ittihad Benzema ve Al Ahli büyük ihtimal Firminho (kesinlesmediyse). Bir Al Hilal forvetsiz ortada kaldi ve sadece o dört büyüklerin bütcesi o kadar yüksekse Al Hilal ancak Icardi için tek talib olabilir Arabistanda.
O giderse, Icardi Arabistan olayi yatar gibi...Lukaku icin bastiriyorlardi en son.