Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson ve Boey PL haberleri sanki agir kolpa cikti. Bizim yönetim Nevzata falan haber sik'da oyuncularin degerini yükseltelim mi demistir acaba? Zaten kendi basinlarinda ve o takimlarin Nevzat, Ali Nacilarinin oyuncular icin birsey yazmadigi bana tuhaf gelmisti.

Bu gidisle Marcaoa dönebilir transferler. Hayaller ikisi icin 45 milyondu, gercekler bu gidisle zar zor 35 olacak. Tottenham simdi gidip van de Veni +30 milyona cekecekmis. Üstüne Nelssonu almazlar gibi geliyor bana.

yıkılmayan son kale fenerbahçe!

Koç ailesinden Erdoğan'a Saray'da ziyaret

1688482276021.webp

Abdülkerim-Kerem-Berkan-Barış Alper-Kazımcan gibi isimler var elde reis.Maç maç bunlar oynatılır.Extra Yusuf Demir de Türk sayılıyo artık o da kendini kampta göstermesi gerek.Güzel 1 potansiyeli var.Lig'de ki maçlarda ilk 11 oynayacak seviyeye gelirse çok güzel olur bizim açımızdan..

Sampiyon olan ve rekorlar kiran kadro dan sadece ilk 11 olarak icardi ve rashica eksik simdilik

Mata ve gomis az süre alan oyunculardi

Icardi ve rashica olmadan da bu kadro cl de ilk ön eleme de tur atlar

Sonrasi icin isimizi garantiye almaliyiz en azindan icardi konusunda

Yani panik yapilacak bir durum oldugunu düsünmüyorum,daha önce de yazdigim gibi icardi tatil hakkini sonuna kadar kullanacak temmuz ayinin sonlarina dogru kararini verecektir ve takim da kalacak

Abdülkerim-Kerem-Berkan-Barış Alper-Kazımcan gibi isimler var elde reis.Maç maç bunlar oynatılır.Extra Yusuf Demir de Türk sayılıyo artık o da kendini kampta göstermesi gerek.Güzel 1 potansiyeli var.Lig'de ki maçlarda ilk 11 oynayacak seviyeye gelirse çok güzel olur bizim açımızdan..

abi maç maç diye bir şey olmaz

paredes sen ligde otur sonraki maç zaniolo oturur diyemezsin

net olarak karar verilmeli yerli mevkilere

Morutan kesinlikle tutulmalı, Cicaldau Adıyaman Belediyespor’a kiralanmalı

abi maç maç diye bir şey olmaz

paredes sen ligde otur sonraki maç zaniolo oturur diyemezsin

net olarak karar verilmeli yerli mevkilere
Bu sezon oynanacak maç sayısı fazla reis.Hoca ona göre 1 ayar çeker bence.Hem bazı yıldız oyuncular da Lig maçlarında maç seçer.Örnek olarak Torreira Sivasspor maçına gitmemişti..

bunlar ihtimal

ihtimale göre planlama olmaz bence
İşte bizi Avrupa maçlarında kötü gösteren bu ırkçı Yabancı Kural'ı reis.Lig'de de bunun sıkıntısını Avrupa maçlarında oynadıktan sonra yorgunluktan dolayı çekiyoruz.Seneye bu Yabancı Kural'ı da değişmeli.Böyle böyle Avrupa'da başarı gelmez..

sırasıyla ayrılık haberleri gelmeye başlar artık Taylan, kılınç, solucan, cicaldau ,duyumlarda ancak ayrılıklardan sonra düşmeye başlar

Erden Timur kendini 4 bölmek icin ugrasiyor diye duyum aldim. Her masada ayni anda olmak istiyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt