Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana veya ihenachodur londra cikarmasinin nedeni

Bu sene kızamıyorum ben yönetime. Euro 30 a dayanmış verin neyse parası alın falan diyemiyorsun.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Erden timura olan güven olmasa linç çoktan gelmişti. 1 ayda sıfır transfer
Geçen yıl çok geç işbaşına gelmelerine rağmen beklenmedik derecede iyi iş çıkardılar. Sözleşme şartları gereğinden fazla ağır olan Sergio ile performans olarak net sınıfta kalan Seferovic başlarda gelmişti mesela; biraz aceleye gelmiş olabilir o işler...Bu sezon ise oynanan futbol ve sonuçların olumlu seyretmesiyle, daha sezon devam ederken birtakım çalışmalar yapılmıştır bile illa ki. Bir yandan da Arap sermayesi piyasayı yavaşlattı ister istemez. İyimser olmamız için hala çokça sebep var...

Saçma sapan, düşük kalite veya 'veteran' futbolculara, uzun süreli kallavi sözleşmeler verilmesindense, isabetli transferlerin Ağustos sonuna kalmasını net tercih ederim...En çok korktuğum, fiyaka olsun diye otuzlu yaşlarını yarılamış 'pörsümüş yıldızlar' için para saçılması olur ki burası ve diğer taraftar platformlarında bu tip transferlerin hayalini kuran çokça kişi var ve Erden Timur çok zeki ve dirayetli olsa da her insan popülizme yönelme konusunda az-çok zaafiyet gösterebilir...

Yönetimin ağırdan almasını doğru buluyorum.Şlye kalma durumda alabileceğimiz adamla şu an alabileceğimiz adam bir değil.Örnek veriyorum şu an 10 numaraya Zakharyan'ı alabilecekken şlye kalma durumda Joao Felix kiralık durumu vs çıkabilir ortaya.Sonraki eleme turuna kadar eli ayağı düzgün 1 forvet olursa 1 tane de sol bek yetişirse yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt