- 23 Temmuz 2011
- 75.563
- 51.089
- 4.693
Hangisi olursa artik125 futbolcuya teklif ettik alınan oyuncu sayısı 0, çalışmaya devam.
Nasip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisi olursa artik125 futbolcuya teklif ettik alınan oyuncu sayısı 0, çalışmaya devam.
Galatasarayın sözleşmeli oyuncusuNerede isterse oynasın; bizimle alakası nedir?!..
gelişmeler nedirÇocuk akılı bi çocuk burası net.Fenerin ne kadar leş bi klüp olduğunu içerden gördükten sonra 1 sn kalmak istememesi gayet normal.Yolu bahtı açık olsun
Galatasarayın sözleşmeli oyuncusu
sakatlanmadan önce marcao ve nelsondan iyi avrupanın top 1 stoperi idi
gelişmeler nedir
arda güler konusunda
Adam aldığı kulüpteki wonderkid'ten kazandığı parayı fener'e geçirmiş. Acun %100'de diyebilirdi. Çok mantık aramamak lazım.“Biz Türkiye Ligi'ni çok iyi izliyoruz. Türkiye Ligi'nde aldığımız oyuncularda başarımız yüzde 80."
Başarı= %80.
Tam olarak neyin başarısı bunu sordum.
,Galatasarayın sözleşmeli oyuncusu
sakatlanmadan önce marcao ve nelsondan iyi avrupanın top 1 stoperi idi
arada, herkes öyle düşünmese de ben iyi bir kaynak olduğunu düşünüyorum. Gedson Galatasaray’da haberini ilk veren kişiBu Nicolo Schira kolpami?
3,5a forma mi olur Ünsal, ancak sen alıp hediye edebilirsin bu kardeşinefutbol zengin sporu oldu artık
bırakmak elzem gibi duruyor
Icardi araplari redetti yazmisarada, herkes öyle düşünmese de ben iyi bir kaynak olduğunu düşünüyorum. Gedson Galatasaray’da haberini ilk veren kişi