- 23 Temmuz 2011
- 75.562
- 51.089
- 4.693
Barcadan daha iyi bi tercih olmus kesinleşti mi?Arda 20+%20ye reale gitmiş. Çöpe atılan bir para. Realde hayatta plana dahil olamaz 3 yıl geçse de
Iyi paraya gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barcadan daha iyi bi tercih olmus kesinleşti mi?Arda 20+%20ye reale gitmiş. Çöpe atılan bir para. Realde hayatta plana dahil olamaz 3 yıl geçse de
@Okan Özkan bu işin piridrhmm olabilir dün akşam bende makarasina Okanla epey yangın kastım ))
Arif kesen imişBilmem ki dostum ayak tenisi ne alaka onu anlamadım. Bizim motz mu yoksa banlı şuan
Yabancı kaynaklar giriyor haberBarcadan daha iyi bi tercih olmus kesinleşti mi?
Iyi paraya gitmiş
vazgeçti artık çok uslu , Ağustos sonuna kadar kimse gelmesin diyor ama , 2 saat sonra tekrardan ateşe verebilir buraları@Okan Özkan bu işin piridr

Kayalar ailesinden şutlandım.Dembele olunca ekibe dahil edemedim kolpanın kralını
Angelino defansı iyi bir bek değil ofansif yönü güçlükazımcanı clde elek ederler
hatırlatırım
ankaragucu maçında içinden geçtiler
60 üstü maç oynayacağız
angelino şart
fbye bak clye gitmeden her sene bi cl parası kaldırıyolar
Nasıl olduysa adamların alt yapısı bizden daha iyi duruma geldifbye bak clye gitmeden her sene bi cl parası kaldırıyolar