Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson 20, Apo’yu 10’a satıp Merih, Marcao çekip yolumuza bakalım.
Bu arada Marcao’yu kimse gömmesin gruptan lider çıktığımızda her hafta haftanın 11’ine seçiliyordu.
Let the linç begin

Eskiye rağbet olsa,bit pazarına nur yağardı kardeşim…

Bu Arabistan'a kaçan futbolcular Ocak ayında paramızı alamıyoruz diye kaçarlar öyle bir şey olacakmış gibi hissediyorum
Drogba'yi böyle almıştık, Chelsea'deyken istemiştik aslında hatta basket maçında taraftar Drogba tezahüratı yaptı.
Ama o parayı tercih etti Çin'e gitti.
6 ay sonra da bize geldi işte parasını felan vermemişler

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gerçekten oyuna major bir katkısı yok, hatta normal bir ülke olsak kalmasını daha çok isterdim ama bu arda'nın fb'den gitmesine şu açıdan çok sevindim;

kalsaydı bütün bir sezon saha dışı tüm etmenler dahilinde arda övmeli bayık bir sezon izleyecektik. jesus'a peygamber çeken adamlar taç atsa arda övecekti. yine zor maçlarda bir 2m yapamayacak ama rezil anadolu maçlarında stats kastırıp pr yaptıracaklardı.

bir de taraftarlarının ne mal olduğu ortaya çıktı. adam gidiyor diye sövüyorlar zuhaha dddd

zaten olay o. sosyal medya boyle bisey. herseyi sosyal medyadan takip edersen hersey abartili gelir. gunde 16 saat sosyal medya takip ediyorsan abartan sosyal medya degil sensin.

O kadar boş vaktim yok maalesef,olsada sosyal medyada geçirmezdim muhtemelen.Sabah akşam arda haberinden gına geldi gitsede işimize baksak.

Bu çocuk da fena değil, şans verirlerse oynar ama yabancı sınırıyla vermeleri zor

fener maçından sonraki emoji olayı da kolpa çıktı demekki

Bu Arabistan'a kaçan futbolcular Ocak ayında paramızı alamıyoruz diye kaçarlar öyle bir şey olacakmış gibi hissediyorum

Çoğu zaten futbolu kafada bırakmış adamlar, çok sorun olmaz,şov ligi olur onlar için, ter atarlar

Fenerbahce büyük yara aldı

30 gol atan valencia gitti

iş yapan ardaları gitti + Türk kontenjanı

gelen parayla ali koc 5 tane samet alır para işe yaramaz bunlarda

yaşlı dzekoyu aldılar sözlesmesi 2. yılda 15 mac oynarsa uzuyor büyük maliyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt