Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❌🚨 Milan, Japon orta saha Kamada’nın transferinden vazgeçti.

▪️ Oyuncu, teknik direktör Pioli’nin sistemine uymuyor.

🔗 (Di Marzio)

Roma UCL’de yok + Totti’nin 10 numarası yeni verdiler Dybala’ya daha kesemez onu. Proje ile ikna edilemez mi?
İndirsek iyi iş olur imza parası verelim + Şl kozu. Nagatomonun bi telefonuna bakar

jin jin ho yetenekli ama baran ve hamza u19 fb ve onunda içinden geçmişti bikac kere.biizm cocukları tu kaka etmeye devam

Arda Güler'in bonservisinin 37 yaşındaki Dzeko'nun toplam maliyetiyle yakın seviyelerde olması ciddi şekilde başarısızlıktır Fener için. Birisi 18 yaşındaki büyük bir potansiyel diğeri ise kariyerinin sonundaki düşüşte bir oyuncu. Fener Kim Min Jae'nin yerini de dolduramamıştı Arda'nın yerini de doldurmaları zor geliyor bana.

Telles'in gelmesi iyi olur. Kazimcan da 20 mac civarinda oynamali. U 21 macinda cok begendim. 2 defa orta sahadan rakip sahaya topu at gibi tasidi ve olumlu da kullandi. Insallah ozel idman yaptiriyorlardir.

Speys odasında iyice kafayı yediler... " İnşallah ardanin ailesiyle uçağı düşer hepsi paramparça olurlar " dedi biri... İyice kafayı yemisler, Tahammulleri kalmamış hiç bişey.

Arda Güler'in bonservisinin 37 yaşındaki Dzeko'nun toplam maliyetiyle yakın seviyelerde olması ciddi şekilde başarısızlıktır Fener için. Birisi 18 yaşındaki büyük bir potansiyel diğeri ise kariyerinin sonundaki düşüşte bir oyuncu. Fener Kim Min Jae'nin yerini de dolduramamıştı Arda'nın yerini de doldurmaları zor geliyor bana.
15m Euro’ya güney Amerika’dan wonderkid alsan elinde patlama ihtimali yüksek. Bence de yerini dolduramazlar

kamadayı roma istemiş.2.5 milyon imza parası ve 2.5 milyond da yıllık önermiş.bence kamada için şu an ciddi sansımız var ama beklersek aptalızdır.beklememeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt