Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
96/2000 dönemi şu an olsa Hagi sakat diye istenmez, FT fener maçında kovulur, Popescu için de kim getirdi bu Rumeni derdi taraftar.

Baştan sona rezil bir taraftar topluluğu var, herkese bok atan, hiç bir haltı beğenmeyen bir zihniyet.
Fatih akyel mi Gökhan gönül mü ? Yaş o zamanlar küçüktü flan ama sanki fatih daha iyiydi ya

Arda adına sevindim bu arada empati kurup düşününce de heyecanlanmadım değil.
Düşünsene bir sabah kalkıyorsun ispanyaya madrid'in oyuncusu olmaya gidiyorsun.
Karakter olarak inşallah evrilir futbol olarak ise kendini epey geliştirir ve yıllarca avrupada oynayan muhteşem bir oyuncu olur umarım.

Çocuğa sövenlere de benim kedinin kafası girsin. Ayıp gencecik çocuk gidecek tabiki mallara bak ispanyadan 10 bin euro maaş teklifi alsalar ailesini reddedecek herifler çocuğa gidiyor diye küfür ediyor. Mallık başa bela.

19+2 veren 25i verememiş mi :)) ulan kolpinha

serbest kalma bedeli 25 m eur olan oyuncumuza tottenham 24.950.000 eur vermiş, aradaki fark 50 bin euro imiş.

tottenham heyeti bunun için hafta arası türkiye'ye gelecekmiş ama totenham kulübü tüm heyetin istanbul seyahat masrafının 70 bin eur olduğunu bilmiyormuş, bilirlerse 25 m eur serbest kalma bedelini verip nelsson'u alacaklarmış. :dd

Adamlarin 10 senedir Arda haricinde basarilari yok. Kafayi yemeleri normal

Iste şuan bu kamada tam fırsat transferi konumunda. Umarım girisimimiz olur

Geçen sene bu kadar agresif hamleler yapsalar belki şampiyon olurlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt