- 6 Eylül 2014
- 93.328
- 64.218
- 4.608
Bu Kamada baya iyi calim atıyor la. Beğendim ben bunu. İyi paslarida var içime sindi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Numarasına takılmamak lazım 8 7 15 ne fark eder mevki olarak adamın mevkisi forvet arkası mertensle aynı mevkinin topçusuSen bugün çok doğru mesajlar yazıyorsun. Bana göre de ofansif yönü çok iyi bir 8 numara gibi geliyor.
Geçen sene bu kadar agresif hamleler yapsalar belki şampiyon olurlardı.
Bu sene Newcastle + Man United da ciddi agresif olacaklar. United Mbappe çekse bile şaşırtmaz.Geçen sene kurma seviyeleriydi şimdi upgrade etmeye çalışıyorlar geçen yıl bu kadar agresif olamazlardı.
mbappe ne yapsın loser manuda yav.Bu sene Newcastle + Man United da ciddi agresif olacaklar. United Mbappe çekse bile şaşırtmaz.
Araplar parayı basar sağlam kadro kurar.mbappe ne yapsın loser manuda yav.
Geliyor muymuş?Bu Kamada baya iyi calim atıyor la. Beğendim ben bunu. İyi paslarida var içime sindi.
Geliyor muymuş?
Orada sampiyon olursa daha bir kahraman olur.mbappe ne yapsın loser manuda yav.
kamadayı roma istemiş.2.5 milyon imza parası ve 2.5 milyond da yıllık önermiş.bence kamada için şu an ciddi sansımız var ama beklersek aptalızdır.beklememeli
Orada sampiyon olursa daha bir kahraman olur.
Reale gider perez ile sözleşmiştir yine onlarAraplar parayı basar sağlam kadro kurar.